• C Novo mesto
  • 06:06
  • Tor, 18.05.2021

So se vračili s kresovanja? To je ostalo od avta, v katerem so bili najstniki

V sredo okoli 21. ure je bila policija obveščena o prometni nesreči na regionalni cesti med Predelom in vasjo Log pod Mangartom, v bližini naselja Strmec (Občina Bovec) in v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo.

»Na kraju so policisti PP Bovec z ogledom kraja nezgode in z zbiranjem obvestil med drugim ugotovili, da je 19-letni voznik avtomobila peljal iz smeri Predela proti Bovcu. Med vožnjo je v bližini vasi Strmec v levem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal naravnost in se z vozilom zaletel v varnostno ograjo ob desnem smernem vozišču. V času nezgode sta bila poleg omenjenega voznika še dva sopotnika (oba stara 18); eden od omenjenih sopotnikov je bil v prometni nesreči lažje telesno poškodovan. Poleg policistov so na kraju posredovali tudi gasilci PGD Bovec, ki so poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP ZD Tolmin na kraj, so javnosti sporočili s PU Nova Gorica.

V prometni nesreči na Bovškem mlajša oseba lažje telesno poškodovana

V sredo okoli 21. ure je bila Policija obveščena…

Objavil/a Policijska uprava Nova Gorica / Police Directorate Nova Gorica dne Petek, 30. april 2021

Tolminski reševalci so po nudeni oskrbi na kraju poškodovanca odpeljali na nadaljnje zdravljenje, prav tako so na preventivni pregled v ZD Tolmin odpeljali tudi druga dva udeleženca nezgode (voznika in drugega sopotnika). Policisti PP Bovec bodo glede na ugotovljeno težo telesnih poškodb in druge ugotovitve okoliščin nesreče zoper 19-letnega povzročitelja nesreče podali ustrezen ukrep.

NaDlani.si; Foto: PP Bovec