• 3.87C Novo mesto
  • 21:01
  • Čet, 02.04.2020

Šok v Velenju! Bosanec v Pako vrgel 15-letno dekle in 17-letnega fanta, enega otroka je ugriznil v nogo

VELENJE – V Velenju se je v soboto popoldne 26-letni državljan BiH nasilno vedel do mimoidočih in jih več tudi lažje poškodoval. Ko so mu policisti želeli odvzeti prostost, je enega od policistov napadel in tudi njega lažje poškodoval, so danes sporočili s celjske policijske uprave. Moški je med drugim poškodoval reševalno vozilo, v enem od križišč pa je začel tolči po vozilu, v katerem je bil tudi sedemmesečni otrok, ter iz vozila poskušal izvleči sopotnico, kar pa mu je preprečil voznik.

Nasilje za nasiljem

Nasilno se je vedel tudi do več mimoidočih v bližini glavne avtobusne postaje in ene od okrepčevalnic. Med prerivanjem je v reko Pako vrgel 15-letno dekle in 17-letnega fanta, enega otroka ugriznil v nogo ter lažje poškodoval še dve odrasli osebi, so navedli na celjski policijski upravi.

Tudi nad policijski avto

Kot so dodali, moški tudi ni upošteval ukazov policistov. Enega je lažje poškodoval, prav tako je poškodoval vrata policijskega avtomobila. 26-letnika so pridržali in ga bodo s kazensko ovadbo zaradi sumov storitve kaznivih dejanj nasilništvo in preprečitev uradnega dejanja privedli k preiskovalnemu sodniku.