• 11C Novo mesto
  • 02:19
  • Pon, 28.09.2020

Šokantni posnetki dekliškega nasilja iz Novega mesta (VIDEO)

NOVO MESTO – Danes so v javnosti prišli šokantni posnetki medvrstniškega nasilja iz Novega mesta, ki prikazujejo dekleta med pretepom. Pojavili so se na družbenih omrežjih, o njih pa je prvi poročal portal Dolenjska news. Pretepi so bili posneti na igrišču pred Šolskim centrom Novo mesto, v garaži trgovskega centra in pred športnim parkom Portoval.

Zaskrbljujoče

Na tem mestu dodajmo, da ni zaskrbljujoče le nasilje med vrstniki, temveč tudi snemanje in podpihovanje s strani mladeničev.

Vsi molčali o nasilju

Na Policijski upravi Novo mesto medtem dodajajo, da prijave o dogodku niso prejeli, so pa sami zaznali objavo na družbenem omrežju in že pred dnevi pričeli izvajati aktivnosti za razjasnitev vseh okoliščin dogajanja. »V sodelovanju z vodstvom srednje šole smo uspeli identificirati mladoletnike, vpletene v pretepe in po do sedaj zbranih informacijah je ena oseba zaradi lažjih poškodb potrebovala zdravniško oskrbo,« so sporočili in dodali, da nihče od prisotnih o nasilju ni obvestil policistov, predstavnikov šole ali nudil pomoč poškodovani osebi.

NaDlani.si; Foto: youtube