• C Novo mesto
  • 19:49
  • Ned, 24.01.2021

Starši pogrešane Simone na robu obupa: Pogosteje se je začela družiti s prijatelji iz Maribora

Obupani starši 43-letne Simone Meglič iz Levanjcev v občini Destrnik, ki je pogrešana od 10. decembra, še vedno čakajo, da se njihova edinka vrne.

Ni želele povedati, kdo so njeni novi prijatelji …

Ob šesti uri zjutraj tistega usodnega dne jo je mama v njeni sobi videla še zadnjič. Z mislimi, da si kuha kavo, je preverila še v kuhinji, vendar njene edine hčere ni bilo, poroča Planet TV.  Simono je nazadnje videl sosed, ko se je po poti ob cesti sprehajala nazaj proti svoji vasi, ob tem je avto obrnil, saj je v hladnem jutru Simono želel zapeljati do njenega doma, vendar je na poti ob cesti več ni našel.

Foto: Planet TV

Zadnje mesece naj bi se Simona začela pogosteje družiti s prijatelji iz Maribora, vendar doma ni želela povedati kdo so njeni novi prijatelji, je povedal skrušeni oče za omenjeno televizijo. »To so jo neki pobrali, pa adijo. Mislim .. Imam občutek, da ni druge možnosti,« S težkim srcem dodaja, da si le želi, da bi ji lahko še enkrat zapel.

Ste jo videli?

Policisti sicer še vedno iščejo 43-letnico iz Levanjcev in ponovno pozivajo vse, ki so pogrešano morebiti videli ta dan ali kasneje, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo telefonsko številko policije 113 oz. anonimni telefon 080-1200. Visoka je 165 centimetrov in tehta približno 55 kilogramov. Ima dolge črne lase in rjave oči. Od doma je odšla oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in bele športne copate številka 35.

NaDlani.si; Foto: facebook