• C Novo mesto
  • 04:29
  • Sob, 13.08.2022

To je babica, ki naj bi jo do smrti zabodla slovenska pevka! Po uboju odšla na palačinke #VIDEO

Kot smo že pisali, naj bi po neuradnih podatkih 31-letna primorska pevka Maja Tripar sodila babici. Ta naj bi se po krvavem dejanju odpeljala k prijateljem na palačinke, piše Siol.net. Policijo je namreč v torek zvečer poklical moški, ki je v Bertokih na domu našel mrtvo 85-letno žensko. Doslej so policisti z ogledom kraja dejanja ugotovili, da je bil za uboj uporabljen oster predmet. Svet24 ob tem piše, da je mrtvo 85-letnico našla njena hčerka, ko ji je prinesla kosilo za naslednji dan.

Motiv ni znan

»Trenutno v zvezi s storilcem oziroma pridržano osebo ne morem dati drugih podatkov, niti še ni znan motiv za to dejanje. Edino, kar lahko povem, je to, da pridržane osebe do zdaj nismo obravnavali zaradi suma storitve kaznivega dejanja,« je vse kar je povedal pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije PU Koper Dejan Grandič.

Moja nona:*

Objavil/a Maja Tripar dne Sreda, 24. marec 2021

Domnevna morilka je konec marca delila spomin na facebooku, kjer ji babica prepeva slovensko ljudsko pesem. Kot je zaslediti, naj bi jo ravno babica navdušila za glasbo.  Policija zadevo preiskuje kot sum storitve kaznivega dejanja uboja, za kar je zagrožena zaporna kazen od pet do 15 let.

Družinske tragedije

Letos je to že peta družinska tragedija najhujše vrste pri nas.

NaDlani.si; Foto: youtube

 

sejmi