• 7.08C Novo mesto
  • 23:42
  • Sob, 30.05.2020

To je Patrik, 24-letni Mariborčan, ki je umrl zaradi nespametnega dejanja

Na družabnih omrežjih  samo dva dni po tragični nesreči odmeva, kdo je bil  nesrečni 24-letnik. »Počivaj v miru Patrik F. V imenu moje družine izrekam globoko in iskreno sožalje😪,« se glasi zapis v slovo, poroča spletni portal skandal24.si.

Kaj se je zgodilo?

Spomnimo, 25-letna Mariborčanka je v torek okoli 0.30 vozila osebni avtomobil po Adamičevi ulici v Mariboru, iz smeri reke Drave v smeri Obrežne ulice. Med vožnjo je na pokrovu motorja prevažala 24-letnega Mariborčana in 22-letno Mariborčanko, ki sta se z rokami držala za streho vozila, obrnjena k voznici. Ko je voznica pripeljala v iztek blagega desnega ovinka, je zapeljala v levo, preko nasprotnega smernega vozišča, zatem pa levo z vozišča in trčila v vrtno ograjo. Povzročiteljica prometne nesreče je voznica začetnica, ki med vožnjo v organizmu ne bi smela imeti alkohola, a ji je elektronski indikator pokazal 0,51 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

22-letnika, ki sta ovirala delo reševalcev in gasilcev

Kot so še zapisali mariborski policisti, pa sta nato na kraj nesreče prišla še dva 22-letnika, ki sta ovirala delo reševalcev in gasilcev, saj sta jih med nudenjem pomoči odrivala stran od poškodovanih.