• C Novo mesto
  • 08:57
  • Tor, 15.06.2021

Tragedija izven naselja Čeplje, umrl motorist Tomas (26)! Zadnji je bil v koloni, pred njim je vozil oče

Na regionalni cesti izven naselja Čeplje v občini Kočevje se je v soboto okoli 15.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 26-letni motorist. Ta je v desnem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel po tleh, nato pa trčil v osebni avtomobil 31-letnega voznika iz Sežane, ki je pripeljal nasproti, so v nedeljo sporočili s policije.

»Po pričevanju voznika Audija, se je motoristu skušal izogniti, a se mu ni mogel. Udarec je bil silovit,« je povedal Igor Kalinić, predsednik PGD Kočevje. Ponesrečeni motorist , ki je bil pripravnik, sicer izjemno priljubljen mladenič, je v koloni vozil zadnji, pred njim pa njegov oče, s katerimi naj se dolgo časa ne bi videla, in prijatelj, piše portal e-utrip.

»M.K. Divja jaga izgubila premladega, predobrega fanta, pripravnika, prijatelja ki priskoči na pomoč v vsakem trenutku. Ljubezni do motorizma ni skrival, počasi in previdno nabiral izkušnje pa vendar nesreča, kot strela z jasnega. Pocivaj v miru prijatelj,« so na na facebooku od pokojnega Tomasa poslovili motorist.

M.K. Divja jaga izgubila premladega, predobrega fanta, pripravnika, prijatelja ki priskoci na pomoc v vsakem trenutku….

Objavil/a Mk Divja Jaga dne Sobota, 08. maj 2021

NaDlani.si; Foto: shuttestock