• C Novo mesto
  • 07:58
  • Tor, 15.06.2021

Truplo pogrešanega Vida (20) našli v Dravi

Policija je danes preklicala iskanje 20-letnega Vida Sekolonika iz Vuzenice, ki je bil pogrešan od 14. aprila. Identifikacija je namreč potrdila, da je pogrešani oseba, ki so jo v začetku maja našli mrtvo v reki Dravi na območju Selnice ob Dravi.

20-letnik je bil pogrešan od sredine aprila. Po navedbah svojcev je imel nazadnje, ko so ga videli, 14. aprila, oblečeno črno trenirko. Isti dan okoli 8. ure je bil opažen ob reki Dravi pri HE Vuzenica. Prav tako so ga že iskali tudi s čolni, ampak neuspešno. Policija prosi vse, ki so ga opazili, da to sporočijo na telefonsko številko policijske postaje Radlje ob Dravi 02 887 06 00, na telefonsko številko 113 oz. na anonimno številko policije 080 12 00.

Sestra prosi za pomoč

»Moj brat Vid je še vedno pogrešan, zato ga še vedno iščemo, ker še vedno verjamemo da je nekje živ med nami in bomo vztrajali do konca. Zato prosimo iz srca, če je kakšna možnost, da bi še naprej pregledovali lope, skednje, vikende,.. in opazovali če je kaj spremenjeno. Prosili bi, da bi bili še v naprej pozorni, če ga kje slučajno zasledite in bi vas prosili, da informacije posredujete na telefonsko številko: 070718848. Prav tako iz srca prosim vsakega, ki je pripravljen priti v pomoč pri iskanju, jutri ob 9.30 pri gostilni Uta, ob pritoku Cerkvenice v Dravo. Za jesti in piti bo poskrbljeno, prav tako za bencin. Vid, če to bereš, potem prosim pridi domov ali pa me pokliči, samo toliko, da vsaj poveš, da je vse vredu, saj nas skrbi zate in te pogrešamo ter imamo radi. Če pa bere to slučajno prijatelj\prijateljica od Vida pri katerem\i je Vid potem ga prosim naj sporoči Vidu, da ga iščemo, pogrešamo in da bo vse vredu, ne glede na to kaj se je sedaj dogajalo (iskalne akcije, solze, upanje,..),« je pred nekaj urami zapisala njegova zaskrbljena sestra.

Pozdravljeni,
moj brat Vid je še vedno pogrešan, zato ga še vedno iščemo, ker še vedno verjamemo da je nekje živ med…

Objavil/a Malvina Sekolonik dne Sobota, 01. maj 2021

Objavo delilo preko 500 ljudi

Ob tem je dodala, da se še enkrat zahvaljuje vsem na pomoči, objavo pa je delilo preko 5000 ljudi.

NaDlani.si; Foto: facebook