• C Novo mesto
  • 06:53
  • Tor, 18.05.2021

V gozdu našli še neprepoznavno moško truplo, menijo, da gre za pogrešanega Zorana (36)

Policisti so v okviru iskalne akcije v četrtek popoldne na lokalni cesti med naseljema Klavže in Logaršče v občini Tolmin našli zaklenjen avtomobil pogrešane osebe, približno 100 metrov stran v gozdu pa še neprepoznavno moško truplo. Glede na okoliščine policija ne izključuje možnosti, da gre v tem primeru za pogrešanega 36-letnika.

O najdbi trupla so policisti in kriminalisti, kot so danes sporočili s Policijska uprava Nova Gorica, obvestili tudi pristojne pravosodne organe v Novi Gorici. Preiskovalni sodnik je odredil tudi sodno obdukcijo z namenom ugotovitve natančnega vzroka smrti pokojnega. To bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, prav tako bodo v okviru sodne obdukcije ugotovili in dokončno potrdili identiteto moškega.

Obsežna iskalna akcija

Pogrešanega Zorana so nazadnje videli v torek, ko se je okoli 15. ure s temno modrim osebnim avtomobilom znamke peugeot 307 od doma odpeljal proti vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled. Za njim je stekla obsežna iskalna akcija na območju naselja Zakojca in širše okolice v Občini Cerkno pod vodstvom policijske postaje Idrija, policistom pa so se pri iskanju pridružili tudi gasilci.

POGREŠANI: 36-letni Zoran Flander iz Zakojce se je v torek odpeljal neznano kam. Sprožili so iskalno akcijo. Če imaš…

Posted by Radio Robin on Thursday, 29 April 2021

NaDlani.si; Foto: arhiv