• C Novo mesto
  • 03:05
  • Tor, 18.01.2022

VIDEO: To je dekle, ki si je zaradi Sebastiena odrezala roko! »Mi ji želimo pomagati, ampak ona nas vidi kot sovražnike«

Primer 21-letne Julije Adlešič, ki si je odrezala roko, da bi dobila milijonsko odškodnino, še zdaleč ni pozabljen. Za informativno oddajo Svet spregovorila Julijina mama. Tudi zato, ker se nanjo obračajo starši, katerih otroci so, prav tako kot Julija, postali žrtve manipulacije.

Po njenih besedah gre cela družina vsak ponedeljek na obisk v zapor, a ju hči še vedno noče sprejeti, sprejme pa bratca in sestrico. »Odpravimo se kot celotna družina, v upanju, da tudi naju z možem sprejme, ker ni večjega veselja, kot da objameš svojega otroka nazaj, zato upava vsak ponedeljek, kdaj se bo to zgodilo. Zaenkrat pa pač sprejme sestrico in bratca.« Hči je ne želi sprejeti, ker je preko pisem v vsakodnevnih stikih s Sebastienom Abramovom, ki naj bi jo napeljal k temu, da si je odrezala roko. O njemu pravi, da je deloval zelo vljuden, prijazen in zelo, zelo spoštljiv. »Res ti nekako skoraj zleze pod kožo,« pove. Ko je njena hči dopolnila 19 let, se je odselila in prekinila stike z družino. Po zagotovilih Julijine mame je njegovih žrtev še več.

Monika Adlesic

Primer 21-letne Julije Adlešič, ki si je odrezala roko, da bi dobila milijonsko odškodnino, še zdaleč ni pozabljen. Za nas je spregovorila Julijina mama. Tudi zato, ker se nanjo obračajo starši, katerih otroci so, prav tako kot Julija, postali žrtve manipulacije.

Objavil/a Svet dne Sreda, 24. julij 2019

Ubil tudi dekle Saro?

V zadnjih petih mesecih je obupana mati videla hči samo enkrat na sodišču pred pričanjem, ko jo je tudi objela in ji povedala, da jo ima rada. 21-letnica je kot osumljenka v primeru zavarovalniške goljufije v priporu že več kot štiri mesece, ker je polnoletna, pa starši informacij o postopku ne morejo dobiti. Ne gre pozabiti, da okrožno sodišče v Celju 29-letnega Sebastiena Abramova obravnava zaradi suma, da je marca 2015 umoril svoje tedanje dekle, 24-letno Saro Veber. Tragični dogodek se je zgodil v hiši staršev Vebrove v okolici Žalca. Osumljeni, ki se je v času dogodka imenoval Sebastjan Colarič, je dogodek vseskozi opisoval kot nesrečo, ki da se je zgodila, medtem ko je čistil puško.

NaDlani.si; Foto: Svet