• C Novo mesto
  • 19:41
  • Sob, 10.04.2021

Zimske razmere zahtevale življenje, to so prizori s kraja nesreče

Med Jeprco in Mejo je bila zaradi prometne nesreče cesta zaprta za ves promet, na cesti Kranj – Medvode pri Jeprci pa promet poteka izmenično enosmerno. Obvoz je bil urejen po vzporednih lokalnih cestah. Policisti opozarjajo na previdno vožnjo, saj je cesta večinoma že zasnežena, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

V odpadle dele vozil  še 55-letna voznica

V prometni nesreči je bilo kasneje ugotovljeno umrl 42-letni voznik osebnega vozila. Po doslej zbranih obvestilih je 42-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil proti Medvodam, zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v tovorno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljal 36-letni voznik. V prometni nesreči, ki se je zgodila nekaj pred 9. uro, se je 42-letni voznik tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. V odpadle dele vozil je nato trčila še 55-letna voznica osebnega vozila, ki se v nesreči ni poškodovala. Prav tako jo je brez poškodb odnesel 36-letni voznik tovornega vozila.

Policisti opravili ogled

Kot so zapisali na PU Kranj, so policisti opravili ogled, o vseh ugotovitvah glede okoliščin prometne nesreče bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

NaDlani.si; Foto: PU Ljubljana