• 11.2C Novo mesto
  • 02:34
  • Pon, 28.09.2020

Žensko zvezal in vzel denar, sedaj je umrla

Žrtev torkovega ropa umrla v bolnišnici.

BEZNOVICA –  Splošni bolnišnici Murska Sobota je umrla 86-letnica iz vasi Beznovci, ki je bila v torek žrtev roparja, na svoji spletni strani poroča soboški Vestnik. Ženska je dan po ropu doživela infarkt, danes pa v bolnišnici izgubila življenje. Zdravniki so po besedah svojcev skoraj povsem prepričani, da je infarkt posledica dogodkov dan prej.

Po tedanjih ugotovitvah policije je za zdaj še neznan moški prišel v hišo, zvezal žensko in vzel denar, s kraja pa je nato pobegnil s temnejšim vozilom.

Ženska na dan ropa ni kazala posledic, naslednje jutro pa …

Kot danes poroča Vestnik, ženska na dan ropa ni kazala posledic, naslednje jutro pa jo je zadela kap in je potrebovala nujno medicinsko pomoč. 86-letnica, ki je bila od srede v bolnišnični oskrbi, je vmes zbolela še za pljučnico, zdaj pa je izgubila boj za življenje. Zdravniki so po besedah svojcev skoraj povsem prepričani, da je infarkt posledica dogodkov dan prej.

Na Policijski upravi Murska Sobota medtem še vedno preiskujejo vse okoliščine torkovega ropa. Čeprav so uradne informacije o ropu skope, so policisti in kriminalisti po podatkih portala v petek v eni od vasi, ki meji na Beznovce, opravili hišno preiskavo. Preiskovalci se za zdaj namreč najbolj držijo sledi, da je ropal domačin z Goričkega.