• C Novo mesto
  • 17:34
  • Sob, 15.05.2021

Zoran spet šokiral Slovenijo: Morilec iz Janč je bil 10 dni v karanteni, preden je moril

Pisali smo, da je dvaindvajsetletni Gašper, osumljen, da je pretekli teden zvečer na območju Janč umoril tri ožje sorodnike ter dva strela sprožil tudi proti policistom, ko je policija prispela na kraj dogodka. Očitno pa na dan prihajajo tudi nove podrobnosti:

Sporočilo obupane mamice!!! Dobili smo tudi informacijo iz uradnih virov, da je bil morilec iz Janč, ki nikoli prej ni…

Objavil/a Zoran Stevanović dne Petek, 13. november 2020

»Sporočilo obupane mamice!!! Dobili smo tudi informacijo iz uradnih virov, da je bil morilec iz Janč, ki nikoli prej ni naredil enega prestopka, 10 dni v karanteni, preden je moril. O tem oblast molči. Ukrepi pomenijo mentalno uničevanje ljudi, posledice šele prihajajo. Ljudje, mar res ne razumete?« je sedaj z zapisom na facebooku šokiral Zoran Stevanović, kranjski politik, ki se je na zadnjih lokalnih volitvah potegoval za mesto župana Kranja in doživel poraz. Že dlje časa govorim da je/bo psihična obremenitev bolezni veliko hujša in bo imela veliko večje posledice kot pa sam virus, se glasijo pod objavo komentarji.

Korona ne obstaja?

Občinski svetnik sicer večkrat opozarja tudi s svojimi zapisi in razmišljanji na Facebooku. Eden bolj odmevnih je bil tisti v katerem je trdil, da korona ne obstaja.

NaDlani.si; Foto: facebook