• C Novo mesto
  • 05:03
  • Čet, 30.05.2024

16. Trebanjski kolesarski maraton pred vrati!

Trebanjski kolesarski maraton je priložnost, da se ljubitelji kolesarjenja zberejo in preizkusijo svoje sposobnosti na dolgih razdaljah. Organizatorji so se potrudili, da bi vsak udeleženec prejel nekaj posebnega, kar bi jim olajšalo njihovo udeležbo in jih nagradilo za njihov trud.

Vsak udeleženec bo ob prihodu prejel brisačo in bidon, kar bo koristno za osvežitev in hidracijo med in po maratonu. Poleg tega bo topel obrok po končanem naporu zagotovil potrebno energijo in zadovoljil lakoto.

Za dodaten vzpodbujevalni element so organizatorji v sodelovanju s podjetjem Trimo in And by Andraž pripravili tedensko žrebanje, kjer bo srečni kolesar prejel ekskluziven kolesarski dres. To bo zagotovo navdušilo udeležence in dodalo pričakovanje vsem, ki sodelujejo.

Poleg tega bodo posebne nagrade podeljene tudi glede na starostno kategorijo in število članov v ekipi. To bo spodbudilo raznolikost in vključenost med udeleženci, saj se bodo lahko prizadevali za posebne priznanje v teh kategorijah.

Praktične nagrade, ki so jih prispevali donatorji, bodo dodale dodaten čar dogodku in bodo koristne v vsakdanjem življenju kolesarjev.

Največje presenečenje pa bo glavna nagrada – gorsko kolo v vrednosti 1000 evrov, ki ga podarja AvtoSlak. To bo zagotovo vrhunec dogodka in motivacija za vse udeležence, da se potrudijo in dosežejo svoje najboljše rezultate.

V skupnem smislu bo maraton ne le priložnost za športno aktivnost, ampak tudi priložnost za druženje, zabavo in pridobivanje nagrad, kar bo nedvomno naredilo dogodek nepozaben za vse udeležence.

Pripravil: NaDlani