• C Novo mesto
  • 19:54
  • Pet, 22.09.2023

Tradicionalno srečanje upokojencev novomeške Komunale

Poslovni modeli, kjer so delavci ključ za uspeh podjetja, so tisti model uspešnosti, kjer v ospredje stopijo odnosi med zaposlenimi. Nitka med vodstvenim kadrom in zaposlenimi, ki so z njihove strani vodeni, je zgled. Upokojenci so nam zaupali, kaj jim takšna srečanja pomenijo. 

V četrtek, 26. januarja 2023, je potekalo tradicionalno srečanje upokojencev Komunale Novo mesto d.o.o. Tovrstna srečanja so dolgoletna tradicija podjetja in hkrati poklon (so) delavcem, ki so ustvarjali zgodbo podjetja in oskrbe s komunalnimi dobrinami v preteklosti.

Zbrane je nagovoril direktor Komunale Novo mesto d.o.o. gospod Bojan Kekec: “Gre za našo tradicijo. V podjetju se zavedamo, da so prav naši upokojeni sodelavci za naše podjetje veliko naredili. Prav oni so zaslužni, da je Komunala Novo mesto danes to, kar je. Zato je prav, da jim izkazujemo to hvaležnost in se jim vsako leto zahvalimo s povabilom na druženje. Žal zadnji dve leti zaradi epidemije tega nismo mogli izvesti, a bojazen, da bomo s temi srečanji prenehali, je bila odveč. Letos smo razposlali 87 vabil našim upokojenim sodelavcem in sodelavkam in vesel sem, da so se mnogi z veseljem odzvali,” je povedal direktor.

Tudi zbrane upokojence smo povprašali, kaj jim tako srečanje pomeni: “Veliko. Ogromno. Zadnji dve leti, ko srečanja ni bilo, smo ga močno pogrešali. Resnično sem srečna, da sem spet srečala svoje bivše sodelavce in sodelavke in z njimi poklepetala o naših skupnih doživetjih,” je povedala ena od zadovoljnih upokojenk.

komunala novo mesto

Upokojenci Komunale Novo mesto.

Vsak upokojenec je prejel priložnostno darilo. Ostali, ki pa se žal srečanja niso mogli udeležiti, bodo darilo prejeli po pošti. Za takšna srečanja si bodo prizadevali tudi v bodoče.

S.B.