• C Novo mesto
  • 12:27
  • Ned, 13.06.2021

Umrl priljubljeni Novomeščan: Verjamemo, da ga bomo vsi ohranili v lepem spominu

Po hudi in dolgotrajni bolezni se je danes v 65. letu starosti od nas za vedno poslovil dolgoletni član predsedstva OZVVS Dolenjske – Fikret Fejzić Fiki, so dolenjski vojni veterani zapisali na facebooku.

Pokojni gospod je bil kot poveljnik enote je bil v prvi bojni vrsti ob napadu agresorja na Slovenijo. Bil je vsestransko aktiven kot profesor na šolskem centru v Novem mestu, dolgoletni poveljnik civilne zaščite NM ter predsednik gasilske zveze. Leta 1992  se je zaposlil v tedanji Skupščini občine Novo mesto. Vse od takrat je deloval na področju zaščite in reševanja. »Fikret Fejzić je s svojim odločnim in pozitivnim delom razveseljeval vse okoli sebe,« so ob izgubi sodelavca zapisali na spletni strani Mestne občine Novo mesto. »Fiki, hvala ti za vse ! Verjamemo, da ga bomo vsi ohranili v lepem spominu,« ob tem dodajajo pri OZVVS Dolenjska.

Po hudi in dolgotrajni bolezni se je danes v 65. letu starosti od nas za vedno poslovil dolgoletni član predsedstva…

Objavil/a Ozvvs Dolenjske dne Torek, 02. marec 2021

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v soboto, 6. marca, ob 16. uri na pokopališču v Šentpetru. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

NaDlani.si; Foto: Unplash