• C Novo mesto
  • 01:17
  • Tor, 21.05.2024

Poceni ogrevanje na elektriko

Ogrevajte svoj dom brez glavobola zaradi visokih položnic. Ogrevanje na elektriko je lahko kakovostno in nizkocenovno, če za montažo izberete vrhunske mojstre. Podjetje Mežnar d.o.o. ima dolgoletno tradicijo opravljanja različnih strojnih del tako za stanovanjske kot tudi za poslovne objekte.

Če želite poceni ogrevanje v stanovanjskem objektu, je podjetje Mežnar d.o.o. prava izbira. Nudijo hitro in kakovostno montažo klasičnega radiatorskega ogrevanja, na voljo pa so vam tudi za talno, stropno, stensko ali pa konvektorsko ogrevanje. Moderne instalacije so estetske, in prostoru manj opazne. Če so nameščene v steni, stropu ali na tleh, takoj pridobite več kvadratov bivalnih površin ali pa lahko imate več zastekljenih površin. Instalacije so odvisne od postavitve prostorov in namembnosti. Najpomembneje pa je, da je ogrevanje na elektriko tudi nizkocenovno. Ne veste kakšno ogrevanje na elektriko bi ustrezalo vam? Kontaktirajte podjetje s 45 letno tradicijo na info@meznar.eu.

Ogrevanje na elektriko je nekdaj veljalo za potratno in vsi so takoj pomislili na visoke stroške. Podjetje Mežnar d.o.o. zagotavlja celostne rešitve na področju bivanja in za vas izbirajo le kakovostne materiale v kombinaciji z nizko-energetskimi rešitvami. Uredijo vodovodne instalacije, poskrbijo za hlajenje in prezračevanje, prenovijo že obstoječe instalacije v kopalnice ter zagotovijo poceni ogrevanje.

Ogrevanje

Izkoristite poceni ogrevanje na elektriko

To je še posebej pomembno pri velikih prostorih v poslovnih objektih. Ogrevanje na elektriko je primerno tudi za poslovne prostore. Nudijo strojne instalacije v različnih izvedbah in iz različnih materialov, ki so primerni glede na prostore in na samo uporabo objekta. Za instalacije uporabljajo klasične in moderne materiale, ki s pravo izbiro izolacijskega materiala zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Poceni ogrevanje je zagotovljeno v primeru, da poleg kakovostnih instalacij poskrbite tudi za izolacijo. To pomeni izbira varčnih oken, ki dobro tesnijo, izolacija sten, stropov ter tal in tudi smotrna poraba pri ogrevanju. Ogrevanje na elektriko je torej varčna, zanesljiva in kakovostna izbira.

Podjetje Mežnar d.o.o. spremlja svetovne trende in trenutno gospodarsko situacijo, zato vam želijo ponuditi inovativne rešitve, kako prihraniti in še vedno udobno živeti. V primeru da se še odločate kakšno vrsto gradnje bi izbrali, si lahko pogledate vse razloge za gradnjo nizko energetske in pasivne hiše na www.meznar.eu. Poleg tega, da boste minimalno onesnaževali okolje, boste zaradi kakovostnih materialov in kreativnih energetskih rešitev imeli manj stroškov in posledično tudi poceni ogrevanje. Ogrevajte svoj dom brez skrbi pred mrazom in visokimi položnicami. Vaša družina lahko uživa v prijetno ogrevanih prostorih, brez da bi se to poznalo pri mesečnih stroških.

Gre za zaupanja vredno podjetje, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke in številna naročila za nove projekte. Prisotni so povsod po Sloveniji, kar zagotavlja tudi hitro odzivnost. Na voljo so vam za vgradnjo, adaptacijo ali popravilo vseh vrst strojnih instalacij.  Njihovo vodilo je, da so stranke na prvem mestu, svoje obveznosti pa izpolnjujejo kakovostno in dosledno. Vizija njihovega podjetja je usmerjena v prihodnost, zato se konstantno izobražujejo na področju novosti glede strojnih instalacij in nizko energetske gradnje. Poleg vsega naštetega pa so tudi konkurenčno in cenovno dostopno podjetje. Za vsa vprašanja in svetovanje so vam vedno na voljo.

Za kakršna koli vprašanja so vam na voljo preko spodnjega obrazca. Ogrevajte svoj dom poceni!