• 9.11C Novo mesto
  • 06:54
  • Sre, 30.09.2020

FOTO: Adele spet zlomila internet: Poglejte kako izgleda sedaj

Britanska pevka Adele, ki je zaslovela s pesmijo “Someone like you”, je na spletnem omrežju instagram objavila svoje fotografije, na katerih se jasno vidi, da je pevka drastično shujšala.

Spomnimo se, da je po svoji ločitvi, ki jo je naznanila Aprila 2019 objavila svoje prve fotografije po tem, ko je očitno drastično shujšala. Po vseh spletnih platformah so takrat zaokrožile njene fotografije in oboževalci njene drastične spremembe niso mogli prehvaliti. Seveda pa so se naši tudi tisti, ki so bili nad njenim novim videzom zaskrbljeni, saj so bili mnenja, da je pevka shujšala nenaravno ter zaradi stresa ob ločitvi. Pod omenjenimi fotografijami ima pevka več kot 11 miljonov všečkov. Adele svoje spremembe do danes še ni komentirala.

Sedaj pa je s svetom zoped delila fotografije na katerih si nikakor ni več podobna. Pevka je bila namreč vedno poznana po svojih oblinah in nekateri, so jo prav zaradi tega tako zelo oboževali. Tudi sama je večkrat poudarila, da je na svoje obline zelo ponosna. Na fotografije se je internet zoped odzval bliskovito in njene fotografije so se po spletnih platformah razširile, kot požar! Mnenja oboževalcev in njenih sledilcev so se zoped razlikovala, nekateri so bili mnenja, da pevka izgleda zdravo, spet drugi so glede njenega videza izražali skrb.

Presodite sam;

Prva fotografija njene spremebe, ki jo je objavila na spletnem omrežju Instagram in z njo skoraj “zlomila internet”:

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

 

Oglejte si še zadnje fotografije, na katerih je pokazala svojo zavidanja vredno postavo:

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

 

Kaj pa menite vi? Vam je Adele po svoji spremembi všeč?

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

 

 

 

Pripravila: Neža P., Foto: youtube