• C Novo mesto
  • 03:59
  • Pet, 02.06.2023

Aljaža zlomilo na Kmetiji, to naj bi po koncu šova predlagal Lini

Bliža se konec tedna na Kmetiji, s tem pa prihod gospodarice Nade, ki bo ocenila kako uspešno so tekmovalci opravili tedensko nalogo. Tekmovalci se zavedajo, da je pred njimi še veliko dela, zato jim počasi popuščajo živci. Najbolj na robu živcev bo tokrat Aljaž, ki bo svojo jezo stresel kar na sotekmovalca. Ivana. Njegov izpad se bo nadaljeval tudi po prihodu gospodarice Nade: »Če Nada ni zadovoljna s tem, kar smo naredili, bomo pa še te dile dol zmetal, da bo res narejeno na pol.«

Nocoj bo tudi povedal, kako težko mu je pri srcu, da je njegova ljubezen na drugem koncu sveta, kjer tekmuje v drugem resničnostnem šovu, Exatlon. Povedal je, da mu pomeni največ na svetu in da se je po koncu šova pripravljen z njo poročiti, ker ve, da si Lina tega zelo želi. Hkrati pa je razkril, da se zaveda svojih napak, da nikakor ne more iz svoje kože, a da si prav za Lino želi postati boljši človek. “Ni lahko biti jaz,” je povedal skoraj v solzah in razkril svoj največji strah, da bi se Lina navadila živeti sama

»Aljaž se mi zdi ful v redu oseba, ampak bo moral še dozoret. Ta njegova hitra jeza, nagle odločitve, pač to so leta tukaj, ki jih bo moral čez vse te stvari še izkusit. Mičken bo pač moral to jezo začet krotit oz. raziskat, kje je vzrok vsemu temu,« pa je njegove izbruhe jeze pokomentirala Aneta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv)

Kaj pa bo rekel Aljaž na Linine posnetke iz Exatlona?

Parček Aljaža Pušnika in Lino Majcen smo gledali v prejšnji sezoni Kmetije. Letos pa se borita vsak v svojem resničnostnem šovu. Lina ovire premaguje v Exatlonu, Aljaž  je tekmovalec v Kmetiji.  Oo lanskoletnem slovesu od kamer sta menda še poglobila svoje razmerje.

Posnetki izpred mesecev dni so namreč razkrili, da se je simpatično dekle v vili na drugem koncu sveta zelo zbližala z nekaterimi sotekmovalci, celo tako zelo, da njene roke pogosto božajo mišičasto telo. »Z Mihcem sva zelo povezana, stoji mi ob strani. Tudi, ko imam slabe dneve, ko pogrešam bližnje, mu to lahko povem. Ampak še vseeno, Tim, Teo in Mihec so mi kot bratje,« je zaupala pred kamero. »Punca je v zvezi, ne bi silil v njo, to spoštujem. Morda navzven izgleda, da sva si kaj bližje, ampak temu načeloma ni tako,« pa je trdil Michael.

N. D.; Foto: POP TV