• C Novo mesto
  • 14:51
  • Čet, 11.08.2022

Ana Pusovnik ogorčena, na Instagramu v jezi pokazala plačilne liste

podčetrtek

Temnolaso Štajerko Ano Pusovnik smo spoznali v letošnji sezoni Sanjskega moškega, ko se je borila za srce sanjskega Gregorja Čeglaja. Prišla je zelo daleč in kljub kemiji, je Gregor seksi mladenko poslal domov brez vrtnice. Verjetno je k njegovi odločitvi botrovalo tudi dejstvo, da Anja na posebni spletni platformi OnlyFans objavlja erotične fotografije. To je privedlo tudi do spora med njima po končanem šovu.

Objavljanja fotografij na omenjeni platformi ne odobravajo niti vsi njeni sledilci. Na Instagramu je do nje prišla tudi opazka, naj si takšna dekleta raje poiščejo službo. »Kot prvo, najprej si najdi šiht TI! /…/ Po njegovem mnenju smo punce z Onlyjem nesposobne za delo. /…/ Dragi moji, zakaj bi delala 8 ur na dan, če sem lahko sama svoj šef?« je zapisala  Ana ter dodala, da bo prvič in zadnjič pokazala del svoje preteklosti in za piko na i pripela posnetek zaslona plačilnih list in odgovor delodajalca, da je bila sprejeta na želeno delovno mesto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@pusovnikanaofficial)

Dela marsikaj

Dodajmo, da je Ana svojim sledilcem na Instagramu pred časom razkrila, da je po izobrazbi frizerka, kar tri leta pa je opravljala delo prodajalke. Preden se je odpravila v sanjski resničnostni šov je delala tudi kot kontrolorka v proizvodnji. Nobeno delo mi ne smrdi in marsikaj  znam! V življenju skrbim zase, kuham, pospravljam. Živim sama s svojo psičko v najemniškem stanovanju!, je povedala na Instagramu, mediji pa so bo tem zapisali, da Ana v sklopu popoldanskega s.p. opravlja tudi delo vizažistke, tako da ji izzivov resnično ne zmanjka.

Platforma OnlyFans, ki ponuja različne vsebine  uporabnikov proti plačilu, slovi pa predvsem po pornografiji oz. vsaj seksualno eksplicitnem materialu, je na srečo marsikatere Slovenke obrnila ploščo. Po novicah, da bodo z oktobrom močno omejili seksualno eksplicitne vsebine, so  sporočili, da so si premislili. OnlyFans je najprej sporočil, da bodo uvedli nova pravila uporabe, ki bodo bolj stroga do objavljanja seksualno eksplicitnih vsebin. Odločitev naj bi sprejeli zaradi pritiskov morebitnih investitorjev in finančnih partnerjev. Dan kasneje pa je podjetje sporočilo, da so »pridobili potrebna zagotovila, da lahko nadaljujejo s podpiranjem njihove raznovrstne skupnosti ustvarjalcev in da so preklicali načrtovano spremembo pravil.«

NaDlani.si; Foto: POP TV

kobra