• C Novo mesto
  • 00:34
  • Čet, 26.01.2023

Ana Pusovnik sporočila veselo novico: Konec leta bo prvič postala mamica …

Ane Pusovnik se zagotovo spomnite iz prve sezone Sanjskega moškega. Vse od takrat je na udaru medijev, saj z razgaljenimi in za nekatere neprimernimi fotografijami, pa tudi z zasebnim življenjem polni naslovnice rumenih medijev. No, tokrat je na družabnem omrežju sporočila veselo novico. Njena pasja družina se bo namreč povečala za kar za tri člane. S svojimi sledilci je na Instagramu delila, da bo njena psička Dior prvič postala mamica. Ultrazvok je po Aninih besedah pokazal tri pikice.

Srečno zaljubljena v podjetnika

Morda pa bo seksi Korošica tudi sama kmalu povečala drućino. Je srečno zaljubljena in to v kar 20 let starejšega uspešnega direktorja koroškega podjetja Graplas d.o.o., Saška Taksa, ki je vodenje podjetja pred več kot desetimi leti prevzel od svojega očeta, na Koroškem pa naj bi imel tudi Airsoft klub. »Osvojil me je s svojim šarmom in energijo. Med nama je hitro preskočila iskrica. Saško je res čudovit, pozoren, uspešen in romantičen moški.  Je moj največji oboževalec in moja podpora. S tem, da se odlično razumeva in skupaj premagujeva ovire na najini poti, samo dokazujeva vsem zlobnim jezikom, da se ne predava in sva skupaj kljub vsemu,« je za njena.si pojasnjevala seksi Korošica, ki se z dvajset let starejšim Saškom lepo dopolnjuje tudi zaradi svoje ambiciozne narave, saj tudi sama stremi k snovanju uspešne prihodnosti. Je pa pred kratkim na svojem Instagram profilu odgovarjala na vprašanja oboževalcev, eno izmed njih se je glasilo: »Ali imata z Ano odprto zvezo?« Saško je na zastavljeno vprašanje odgovoril z ne, ob tem pa sledilca vprašal, zakaj tako misli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Pusovnik 🌹 (@anapusovnik_)

»Po mojem mnenju naju to sprašujejo predvsem zaradi starostne razlike, mojega Only Fansa in ker je to nekako moderno. Osebno strogo ločim profesionalno fotografiranje in fotografije, ki so plačljive, od zasebnega ljubezenskega življenja, ki temelji na ljubezni in zaupanju. Sama nikoli nisem imela odprte zveze in se v taki zvezi, če jo tako lahko sploh imenujemo, niti ne vidim. Zame je zgolj resna zveza, zveza med dvema partnerjema, ki se medsebojno podpirata, si zaupata ter se imata rada,« pa je Ana povedala za Zurnal24.

N. D.; Foto: POP TV