• C Novo mesto
  • 14:23
  • Sob, 04.02.2023

Aneta po razuzdani noči prejela sinovo sporočilo, nato pa ji je zagodla produkcija POP TV

Pisali smo o razuzdanem dogajanju na Kmetiji po uspešno opravljeni tedenski nalogi. Družina se je namreč pozabavala, alkohol pa je tekel v potokih. Nazdravljala je tudi Aneta in uresničili so se Tomovi strahovi: »Jaz sem se od prvega dneva bal, kaj bo, ko bo Aneta dobila za piti. To je katastrofa od katastrofe. Ona se ne zna kontrolirati.« Lepotički so namreč popustile vse zavore, saj je pijana naskakovala vse fante po vrsti. Roko je potiskala Tomu v hlače, Jana drgnila z roko … »Na dan, ko se je vse skupaj odvilo, sem bila popolnoma na tleh. V areni sem bila deležna neresničnih očitkov, tako s strani Manje Šernek kot tudi s strani Karin Lipovnik, kar me je še dodatno potrlo,«  je potem razjasnevala svoje obnašanje lepotica.

Ganljivo sporočilo

No, se pa njeni načrti v šovu uresničujejo. Postala je grešni kozel, njen nasprotnik pa je Ivan, ki je obljubil, da bo dvoboj predal in postal prvi dvobojevalec. Ko je čakala v kajži je prejela prelepo sporočilo od svojega sina, ki je namenil vzpodbudne besede: »Upam, da nas ne pogrešaš preveč in da uživaš. Iskreno, gre v redu. Trening, šola. Upam, da zmagaš, ker si to zaslužiš. Si najboljša mami na svetu. Gledamo te vsak dan, ponosni smo nate, navijamo zate. Zmagaj. Radi te imamo in pridi domov!«

Vidno je bila ganjena in dejala, da v svoja otroka ni nikoli podvomila, ker sta njena vzgoja in sad njenega truda. Oba je vzgojila v zelo težkih razmerah in dejala, da ve, da je v vzgojo vložila maksimalno. »Včasih sem šla preko sebe in se marsičemu odpovedala za njuno dobro. Dostikrat bila lačna, neprespana. Delala sem tri službe, malo sta me imela, zato sta tudi zelo samostojna. Čeprav mi je bilo hudo, sem ponosna, da sem vse to preživela, saj sem zaradi tega boljša in močnejša oseba,« je zaključila.

A veselje ni trajalo dolgo saj je Manja našla sporočilo produkcije, ki je tekmovalcema sporočila, da bosta morala streljati s fračami. Aneti je mrak padel na oči. Bila je tako jezna, da sprva niti vaditi ni hotela. »Ne bom niti poskusila. Boli me k****. Grem v ta veliko areno. Jaz sem se že predala,« je povedala tekmovalka. Ivan se je med bojem poskušal držati dogovora, a Aneti igra ni bila pisana na kožo. Nato je razbil vse lončke, Aneta pa je tako postala prva dvobojevalka.

N. D.; Foto: POP TV