• 3.17C Novo mesto
  • 05:22
  • Čet, 09.04.2020

Avdićeva polsestra šokirala: Slava mu je stopila v glavo, stike pretrgal z mamo in očetom

V zasebnem življenju Denisa Avdića očitno ni vse tako rožnato. Ima namreč polsestro Iris Avdić, s katero naj ne bi imel stikov. 25 letna Iris, pred kratkim je zanosila, je za Slovenske novice spregovorila o svojem polbratu.  »Poslala sem mu sporočilo, kot mu ga pošljem tudi za rojstni dan. Če nič drugega, je za moj naraščaj izvedel od mene in ne prek medijev, kot sem jaz izvedela za njegove otroke.« Povedala je, da ji ni čestital, a je tega že vajena. Stike pa naj bi pretrgal tudi z mamo in očetom.

Iris je povedala, da je očeta nazadnje srečal leta 2015, na pogrebu polbrata. Oče naj bi se trudil, da bi že v preteklosti zgladila odnose, a Denis tega naj ne bi hotel. »Na pogrebu pa je jokal kot dež in se spraševal, zakaj se ni s polbratom več družil in pogovarjal. Zdaj isto napako ponavlja z mano,« je povedala Iris.

Vedno rad v središču

Ob tem je še razkrila anekdoto, češ da je Denis že od nekdaj rad bil v središču pozornosti: »Ko sem bila v petem razredu in je ob koncih tedna začel delati na radiu, je bil še skromen. Zdaj mu je slava stopila v glavo. In s tem, ko je napredoval po stopničkah, se je zelo spremenil. Spremenil se je tudi njegov videz. Včasih je še na prireditev hodil v športnih copatih, zdaj pa je ves urejen v suknjiču, kar je malo pretirano.«

NaDlani.si; Foto: facebook