• C Novo mesto
  • 01:46
  • Pet, 01.07.2022

BILA JE INTIMNA Z VEČ PEVCI, V JAVNOST JE PRIŠEL NJEN ŠKANDALOZNI VIDEO! Kontroverzna Slovenka danes izgleda tako

poletni festival

Srbski mediji so se spomnili na slovensko starleto Urško Čepin, danes ima priimek Hočevar, ki je bila ena najbolj opaznih udeleženk resničnostnega šova Dvor, ki je bil leta 2011 predvajan na televiziji Pink. Njeno sodelovanje v resničnostnem šovu so zaznamovali številni škandali, saj je delovala več kot svobodno. V nekaj tednih je bila v resnici intimna z več pevci. Poleg tega, da je bila v zvezi z Amelom Ćemanom Ćemom, se je na praznovanju rojstnega dne poljubljala s pevcem Jocom Stefanovićem, zanimivo pa je, da se je kmalu za tem zaljubila v omenjenega Ćema. Niso ji bile tuje niti akcije, v katerih ji je družbo delal MC Stojan.

Urška Čepin se je po koncu resničnostnega šova umaknila iz srbskih, kot tudi naših medijev, dokler skorajda ni za trg objavila pesem Heroina, ki jo je posnela s Stefaniem. Kot še navajajo, Urška danes poje, fizično pa se ni kaj dosti spremenila. Sedaj pa je končno razveselila svoje spletne prijatelje in po dolgih tednih spet objavila fotografijo, s katero dokazuje, da se v vseh teh letih sploh ni spremenila. Še vedno je v top formi, kar lahko vidite tudi na spodnji fotografiji. Po njej sodeč pa sklepamo tudi, da Urška uživa nekje ob morju in se ima več kot odlično.

Zaznamoval jo je škandal

Še vedno je privlačna blondinka z vidnimi estetskimi popravki na telesu in obrazu. Mimogrede, to starleto so leta 2012 povezovali s škandalom, povezanim s posnetkom, na katerem naj bi moškega masiralo, ga intimno zadovoljilo, nato pa za to dobil plačilo. »Videla sem video in sem zelo zgrožena. To mi je nekdo podtaknil,« je takrat za slovenske medije povedala Urška.

N. D.; Foto: PINK TV