• C Novo mesto
  • 05:16
  • Pet, 02.06.2023

Billie Eilish razkrila kočljive podrobnosti o svojem življenju med turnejo

Pevka Billie Eilish je odprla svoje rokovsko srce in nas spustila v svoj divji glasbeni svet. Povedala je nekaj najbolj zanimivih trenutkov, ki jih je sama doživela v času svojih turnej. Mlada pevka je tik pred tem, da se vpiše v zgodovino kot najmlajša umetnica, ki je kadarkoli nastopala na glasbenem festivalu v Glastonburyju.

Mlada 20-letna pevka je priznala, da je življenje med glasbeno turnejo izredno vznemirljivo in svojevrstno doživetje. Kot je omenila, je ”to nekaj res norega, nepredstavljivega za nekoga, ki tega ne doživi sam” in dodala, da na eni točki sama ni zapustila prizorišča kar tri zaporedne dni.

”Biti na turneji je ena izmed najbolj norih doživetij, ki jih lahko doživiš kot glasbenik oziroma umetnik nasploh,” je pojasnila Eilisheva. ”Najbolj noro je to, da lahko ima človek v enem dnevu tako dobre ali tako slabe trenutke. Vsi možni občutki se pomešajo med seboj. Velikokrat ostanejo trenutki samo zabrisani spomini, nemogoče je v tistem trenutku dojeti vse te emocije in čustva. Tako je, kot bi živeli 5 različnih življenj naenkrat, težko ampak neverjetno dobro.”  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie je priznala, da neizmerno uživa na odru in deli svoje glasbene hite ter dobre občutke s svojimi oboževalci po vsem svetu. Ne glede na vse dobre stvari, ki jih pevka vidi v turnejah, pa priznava, da sedaj poskuša uvesti nekaj sprememb v svojem vsakdanu, takrat, ko je na turneji. Zdaj poskuša sleherni dan užiti dnevno svetlobo vsaj eno ali dve uri. Kot dodaja sama, ji to pomaga pri premagovanju vsakodnevne preobremenjenosti zaradi obilice nastopanja.

Na koncu je povedala, kaj je zanjo pri turnejah najtežje: ”Sovražim poletje in sovražim vročino. Nekateri izmed datumov koncertov so seveda med poletjem in to je nekaj najtežjega na svetu. V bistvu ne prenesem nobenega junija v svojem življenju, prav tako julija. Vedno je tako vroče. Ne prenesem te močne sončne svetlobe.” Ne glede na visoke poletne temperature pa Billie Eilish priznava, da še zmeraj obožuje svoje turneje in da bo tudi ta naslednja nedvomno uspešna.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram