• C Novo mesto
  • 00:28
  • Pon, 18.10.2021

Bo Uroš v Ljubezeni po domače prvič dobil resno dekle? Pristop je pravi: »Kje si modelka, si bla kdaj na Metelkovi«

V šovu Ljubezen po domače so junaki podeželja spoznali še ostale kandidate in kandidatke. Po romantičnih, iskrivih in zabavnih hitrih zmenkih so morali sprejeti pomembno odločitev. Po mnenju mnogih je bilo najbolj zabavno pri Mihaeli Kranjc. Gre za 24-letno rockerico po duši, ki si želi domačijo, na kateri živi, spremeniti v turistično kmetijo. Doma imajo visokogorsko ekološko kmetijo, ki se razprostira na skoraj 50 hektarjih zemlje. Pravi, da so ji všeč starejši moški, stari okoli 40 let in da se z vrstniki ne razume tako dobro. S teto Metko Kranjc, ki prav tako išče ljubezen v šovu se razumeta zelo dobro in sta najboljši prijateljici.

Kako so potekali zmenki?

Na Seanu iz Ljubljane najprej opazila dolge noge, a bolj kot to jo je presenetilo, ko je začel imitirati znane osebnosti in kar ni nehal. Nato se ji je predstavil Uroš, ki še ni imel resnega dekleta. »Bom kar takole začel. Kje si modelka majke mi, pa kaj si bila kdaj na Metelkovi,« je bil direkten snubec s posebnim pristopom. Junakinja podeželja je povedala, da si je morda za prvo dekle izbral pretrd oreh. »Kaj sem jaz naredila,« je še pomenljivo dodala. Sledil je Bojan iz Mislinje, ki se je hotel kar takoj stiskati z njo, a tega ni dovolila.

Še najbolj pa je bila videti vesela, ko je znova zagledala Mateja. Celo komentatorji Ljubezni po domače na kavču so začutili obojestransko privlačnost. Spomnimo, slednji ji je na prvi romantični večerji povedal, da ima dva otroka: »Imam dva sončka, ki mi dajeta voljo do življenja.« Mihaela to ni motilo, celo pošalila se je, češ da ji ne bo treba delati svojih, a je bilo v tem precej resnice, saj se ne navdušuje nad materinsko vlogo.

Matej prepričan da gre do konca

Kakor koli, Mihaela je na svojo kmetijo povabila Mateja in Bojana, zadnje prosto mesto je malce presenetljivo pripadlo Urošu. Zlato karto, novost letošnjega šova, je dobil prav Matej, zaradi česar je bil prepričan, da bo šel do konca.

N. D.; Foto: POP TV