• C Novo mesto
  • 02:36
  • Ned, 03.03.2024

Bori se za Sanjskega moškega, v Sloveniji pa ji grozi zapor

Slovensko estrado je obkrožila novica o tem, da sta se resničnostni zvezdnici Ana Pusovnik in Ksenija Kranjec, prvo smo spoznali v šovu Sanjski moški, drugo pa smo gledali v šovu Big Brother in Kmetija, skregali in iskali pravico na sodišču. Slednja ji je leta 2021 razbijala pred hišo oz. v njen avto vrgla lopato. Pusovnikova je Slovenske novice pojasnila, da je zadeva zaključena, sodišče pa je določilo plačilo kazni v višini 660 evrov, Kranjčevi naj bi dodelili tudi dve leti pogojne kazni.

Ksenija se nekaj časa ni odzivala, sedaj pa je spregovorila za omenjeni portal: »Dejanje sem posnela in sama prijavila na policijo. Mislim, da je bilo več kot očitno za pričakovati, da bom v tem primeru kaznovana, se vam ne zdi? To ni tožba, to je regularni postopek, ki je obravnavan zaradi prijave (ki sem jo podala seveda sama),« je dejala za omenjeni portal in dodala še: »Spet sem se pojavila na televiziji, spet se pričakuje, da bom jaz odreagirala nazaj. Ne bom, ker nepomembnim ljudem ne dajem (več) pozornosti. Srečno. In upam da sem zadnjič vmešana v taksne nepomembne novičke. Ker mi je res izpod vsakega nivoja.«

Resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec je pred časom za oddajo Preverjeno razkrila, da ji gre na erotični platformi Onlyfans zares dobro, ob tem pa ni skrivala niti tega, kdo so njeni zvesti naročniki, ki menda prihajajo s celega sveta. O zaslužku sicer ni želela prav veliko govoriti, je pa vseeno razkrila, da včasih zasluži tudi do 10.000 na mesec, kar je vsekakor noro dober zaslužek.

Sanjski moški očaran nad Ksenijo

Ob tem dodajmo, da na Pop TV spremljamo hrvaško verzijo šova Sanjski moški. Prišle so tri nove kandidatke, ena izmed njih pa je Slovenka Ksenija Kranjec. Ko je Sanjski Toni ostal sam z novimi kandidatkami, je priznal: »Vidim čudovito temnolaso punco. Vidim visoko skodrano manekenko in vidim slovensko verzijo Sharon Stone. Ves sem iz sebe.« Prav Ksenijo je izbral za zmenek, saj je nanj naredila največji vtis z videzom, poleg tega mu je po njegovem mnenju najbolj dala vedeti, da jo zanima.

N. D.; Foto: Instagram