• C Novo mesto
  • 21:49
  • Ned, 13.06.2021

»Brad Pitt in Jennifer Aniston sta v vezi, že dolgo nista bila tako srečna«

Hollywoodski zlati par Brad Pitt (56) in Jennifer Aniston (50) sta očitno spet v zvezi, piše Mirror. Njuni najbližji prijatelji so za medije povedali, da se bivša zakonca trudita obnoviti staro razmerje.

Ob tem pravijo, da je bil par na zmenku vsaj petkrat, preden sta se srečala na rdeči preprogi in povzročila eksplozijo komentarjev. Božične počitnice sta menda celo preživeli skupaj v Jenniferjevem dvorcu.»Mislim, da ga ni nikoli nehala ljubiti, čeprav ji je zlomil srce, ko je odšel z Angelino Jolie. Dolgo je trajalo, vendar mu je vse oprostila. To je glavni korak, če želite nadaljevati,« je povedal prijatelj igralke.

https://www.instagram.com/p/B7xuPkJnwJJ/

Nobeden ni preveč zgovoren

Niti Bradovi prijatelji si ne upajo govoriti o tej temi. Ko so Brada na rdeči preprogi vprašali, ali mu bo zvezdnica serije Prijatelji delala družbo na podelitvi oskarjev, se je Brad nasmejal in zardeval ter dejal, da nima spremstva. Ko so Jennifer novinarji vprašali o njeni zvezi z Bradom, je imela pripravljen odgovor. »To je smešno. Kaj vse ljudje hočejo govoriti,« je dejala.

NaDlani.si; Foto: youtube