• C Novo mesto
  • 03:52
  • Pon, 23.05.2022

Britney objavila šokantno fotografijo, oboževalci ostali brez besed

»5:45. Prišla je. Vratar je rekel, da je prišla sama!«

39-letna pevka Britney Spears je šokirala oboževalce z novo fotografijo, na kateri pozira okrvavljena in privezana na tla. Prav njen kostum za ‘noč čarovnic’ je namreč marsikoga zaskrbel. »5:45. Prišla je. Vratar je rekel, da je prišla sama! Z dvema dekletoma je šla na večerjo in popila pijačo. S taksijem se je peljala domov, a jo je sosed našel na tleh. To je skrivnost. Kdo bi naredil kaj takega. Imela je čudovito družino in seveda jih ni bilo zraven,« je zapisala pod šokantno fotografijo.

»Britney, si v redu?; To mi ni všeč; O bog Brit, ljubim te, a ne razumem tvojih objav,« so se glasili nekateri komentarji zaskrbljenih sledilcev. Vseeno je bil del oboževalcev nad njenim kostumom popolnoma navdušen. »Ti si najboljša; Izrazite se, tukaj smo za to; To ni samo za noč čarovnic! To je močno sporočilo; Happy Halloween Queen,« so ji pisali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Kaj bi povedala v intervjuju?

Spomnimo, konec septembra je sodišče odločilo, da Jamieja Spearsa izloči s položaja skrbnika njegove 39-letne hčerke Britney . Ta je kmalu zatem k na svojem Instagram profilu objavila na videz običajno fotografijo božičnega drevesa. Povedala je, da se s paranoičnimi strahovi bori že štiri mesece. Po 13 letih je namreč prejela ključe avtomobila in se boji narediti napake, ki bi ogrozila sebe in druge. »Moram biti samo iskrena in reči, da sem tako dolgo čakala, da sem svobodna. Zdaj, ko sem končno svobodna, me je strah narediti karkoli, da ne bi naredila napake!« je iskreno zapisala. Sporočilo je poslala tudi svoji družini, ki je že dolgo tarča obsojanja zaradi razmerja s pevko. »Letos praznujem božič veliko prej, ker zakaj ne? Verjamem, da je vsaka ideja, ki te osreči, dobra ideja. Kar sem doživel v preteklosti, ni skrivnost, zato mislim, da bom moral v prihodnosti marsikaj spremeniti. Bog pomagaj moji družini, če kdaj pristanem na intervju! Vmes si bom vzela odmor od dela,« je še dodala.

Želi se poročiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Kot poročajo tuji mediji, so njene prioritete so takojšnja poroka, nosečnost in postopna vrnitev v družbeno življenje. Prav tako želi vedeti, kam je bil porabljen ves denar. Zanjo bo to zelo dinamično obdobje, pravi vir blizu pevke.

N. D.; Foto: instagram