• C Novo mesto
  • 22:01
  • Pon, 20.03.2023

Carmen grozi z razkritjem, na vidiku nova afera: Dva brata sta, eden je bil veš čas v mojem življenju …

Carmen Osovnikar, naša resničnostna zvezdnica, spomnili se je boste iz šovov Sanjski moški in Vražje dame, je na pragu nove afere. Sodeč po namigovanjih se je nekaj dogajalo med njo in osebnim trenerjem, dama pa grozi, da bo objavila vse zapise. »Da malo namignem, dva brata sta, eden je bil veš čas v mojem življenju, potem pa dobim tako sporočilo, ampak zgodba je dolga in zanimiva, na srečo imam vsa sporočila od njega, ampak on meni grozi na koncu. OMG, kakšna igrica bo še iz tega, ampak jaz sem drama,« je med drugim sporočila sledilcem na Instagramu in dodala: »Evo, da povem, kdo je ta oseba, moj zlati ***, pa da povem, da v letu dni nisem dobila računa in potem sem jaz njega izkoristila, aja to je le začetek.« Ob tem je sledilcem razkrila, da išče tudi novega osebnega trenerja …

Spomnimo, priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica je pred slabima dvema mesecema sklenila, da tokrat v svoji Instagram zgodbi razkrije nespodobna sporočila, ki jih dobiva. Že pred časom je namreč dejala, da ima takšnih nespodobnih sporočil, ki jih dobiva dnevno, dovolj in da bo odslej vse tudi javno objavila.

Buri moško domišljijo

Ob tem ne gre spregledati, da Carmen  na družbenem omrežju večkrat buri moško domišljijo, saj za eno izmed erotičnih trgovin pomerja seksi perilo, vse skupaj pa objavilja v Instagram Storyih. Upamo si trditi, da je marsikdo ostal brez besed ob njeni postavi, gospa namreč šteje 40 let. Carmen je pred časom za portal njena.si povedala, da se preživlja s svojim podjetjem, ki posreduje pri najemanju kreditov, večinoma pri avstrijskih bankah. Poleg tega dela tudi kot svetovalka direktorja v večjem podjetju.  Nekoč se je imenovala Karmen Polner, bila pa je znana med mariborsko smetano, kot žena gostinca Nikija Polnerja.

N. D.; Foto: Instagram