• C Novo mesto
  • 22:01
  • Pet, 12.08.2022

Carmen, ki se poteguje za sanjskega moškega šokirala! Poglejte, kaj je objavila na instagramu

V šovu Sanjski moški smo bili priča že več dramatičnim epizodam in napetostim med vročekrvnimi tekmovalkami, ki se potegujejo za srce sanjskega Gregorja Čeglaja. Ena od tekmovalk Carmen Osovnikar, ki še vedno sodeluje v šovu, pa je marsikoga presenetila z objavo na družbenih omrežjih. Ob tem je zapisala: »Moj moj.« Mnogi so se verjetno vprašali, ali je v družbi postavne Mariborčanke prav sanjski Gregor.

»To je pa skrivnost. (smeh) Morda je Gregorjeva. Vsi vemo, da je ljubitelj tetovaž, morda si je omislil še eno nižje na roki. Morda pa je motiv le narisan in ne vtetoviran …,« je  Carmen, priznala za Zurnal24 ter dodala, da je v njenem življenju že nekaj časa nekdo, ob katerem ji začne srce hitreje biti.

Tako je izgledala leta 2011, ko je imela drugo ime

Sicer pa, kot smo že poročali, Carmen je bila včasih Karmen Polner, poročena pa je bila z znanim Mariborčanom Nikom Polnarjem, solastnikom restavracije Novi Svet. Ob pogledu na fotografije izpred let se tisti, ki jo poznajo, in tudi tisti, ki so jo šele spoznali, čudijo, kako je mogoče, da je to ena in ista oseba.