• C Novo mesto
  • 12:59
  • Sre, 18.05.2022

Carmen Osovnikar priredila zabavo, letele so kritike: Štanjel mi ni potegnil …

V oddaji The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je tokrat dogajanje s sočnim komentarjem začinila Pika Zrim. Vražje dame so se v šovu The Real Housewives Slovenija udeležile srečanja v krasnem Štanjelu. Na srečanju sta imeli vražji dami Špela Medvedič in Pika Zrim priložnost spoznati mamo Carmen Osovnikar. »Mama od Carmen je zelo ekstravagantna, posebna. Zdaj vidimo, da je tudi Carmen po njej,« je svoje vtise delila Špela. Pika in Carmen sta nato z mamo Dragico debatirali še o svojih izkušnjah na modni brvi. Vse so se namreč preizkusile v manekenskih vodah in Carmen je povedala, da je mama že od nekdaj njena vzornica.

V nadaljevanju pogovora so se dotaknile tudi iskanja partnerja za Carmen, celoten pogovor pa očitno ni bil ravno v užitek Piki Zrim. Vražja dama je odkrito priznala: »Jaz sem utrujena od pogovarjanja. Že tako imam službo, v kateri se veliko pogovarjam po telefonu, zato se mi zdi pogovarjanje z ljudmi, ki jih prvič in mogoče tudi zadnjič vidim, izguba moje energije.« Špeli s tudi zabava, na katero je vsak lahko pripeljal še nekoga in ni manjkalo dobre postrežbe, ni zdela nič posebnega. »Štanjel mi ni potegnil, ker nisem rada pri miru. In za mizo stati …«

Šov, ki ga prvič predvajajo pri nas

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame na komercialni televiziji spremljamo blišč, glamur, pa tudi vsakdanje dinamično življenje šestih dam energičnega karakterja, za katere lahko rečemo, da so brez dlake na jeziku. Te bodo gledalce zabavale s kosili in večerjami v znanih restavracijah, izleti ter potovanji, poleg tega pa nam bodo dovolile tudi vpogled v njihova domovanja in garderobne omare.  Iz prestolnice prihajajo Špela Kastelic, lastnica Lia studia za oblikovanje in pomlajevanje telesa ter obraza, Pika Zrim, urednica spletnega mesta Citylife in vplivnica na Instagramu ter Andreja Medvedič, lastnica wellness centra Sense. Barve Maribora pa bodo na malih ekranih predstavljale, Gordana Grandošek Whiddon, profesionalna plesalka, koreografinja ter producentka, Nika Čukur, žena reperja 6pack Čukurja in organizatorka dogodkov ter Carmen Osovnikar, poslovna ženska ter tekmovalka šova Sanjski moški.

Zelo priljubljeni format oddaj The Real Housewives, ki je najbolj poznan v Ameriki, kjer gledalci uživajo v kar 11 različicah in se predvaja v mnogih državah sveta.

N. D.; Foto: Instagram

 

dolenjske lekarne