• C Novo mesto
  • 03:37
  • Čet, 19.05.2022

Carmen po fiasku v šovu Sanjski moški, grozila še znani Slovenki! »Otroku si ukradla očeta«

V šovu Sanjski moški je tik pred razdeljevanjem vrtnic prišlo do spora med Carmen Osovnikar in Anjo Širovnik. Carmen je Gregorju Čeglaju namreč namignila, da vsa dekleta v šov niso prišla po ljubezen, ampak si želijo le prepoznavnosti. Spor je odjeknil po družbenih omrežjih, oglasila se je tudi Teja Jugovic znana influencerka ter ljubiteljica domačih resničnostnih šovov, ki smo jo spremljali v eni izmed preteklih sezon kuharskega šova Gostilna išče šefa, ter dejala, da bi ob takem obnašanju, kot ga je imela Carmen v zadnji oddaji, najraje ‘eno primazala’.

Kandidatka iz Maribora se je ob podpori Laure Beranič, prav tako tekmovalke v Sanjskem moškem, tiste s krono, spravila na Tejo in obračunavala z njo na vse mogoče načine. Pisala ji je celo zasebna sporočila in ji očitala, da je pred vso Slovenijo otroku vzela očeta.

Teja je na Instagramu pojasnila, da se s tovrstnimi očitki sooča že devet let in pojasnila, da pastorku ni ukradla očeta, saj je bil Jani z mamo svojega otroka narazen že pet let, ko ga je spoznala in da ima soprogovega sina Taja najrajši na svetu. Novim zvezdam slovenskih resničnostnih šovov pa je sporočila, da če so se tako izpostavile, da se bodo morale znati tudi soočiti z vsemi posledicami in komentarji, ki bodo leteli na njihov račun.

Ji damo kar prav …

NaDlani.si; Foto: POP TV