• C Novo mesto
  • 22:40
  • Čet, 11.08.2022

Carmen po izpadu šokirala: Danes se je pokazalo resnično dogajanje v hiši

Z zmenka z Gregorjem Čeglajem se ni vrnila novinka Mire Jarc, po ceremoniji vrtnic pa sta se poslovili še Sara Turnšek in Carmen Osovnikar. Polona je bila žalostna: “Šla je oseba, ki ji najbolj zaupam, ki me je najbolj podpirala tukaj … Našla sem svojo drugo mami.” Carmen je povedala, da bo navijala zanjo in za Ano. Verjela je, da se ne bosta, kot se je izrazila, podredili čredi. Gregorju je privoščila, da bi v šovu našel srečo.

»Tako je, Carmen je zapustila šov. Po eni strani sem zelo vesela, da sem se znebila tega cirkusa, teh spletk, teh laži, ki ste jih danes videli. Danes se je res pokazalo resnično dogajanje v hiši, kar se je dogajalo non stop izven kamer. Danes pa se je pokazalo tudi pred kamero, tako da jaz upam, da je celotna Slovenija videla, kar se jev resnici dogajalo. Tako da sem zelo vesela. Žal mi je samo za moje navijače, ki so res super,« je na družbenem omrežju pojasnila 39-letnica po izpadu.

Sicer pa je še najbolj odmevala njena poteza pred ceremonijo vrtnic, ko sta se udarili Carmen in Anja Širovnik. Mariborčanka je Gregorju obljubila, da mu bo izdala vse skrivnosti svojih tekmic, in ko jo je Velenjčanka zaradi tega pograjala, je med njima zavrelo. Kasneje je sicer obžalovala, da se je zapletla v besedni spopad. Pravi, da je šlo za nesrečen splet okoliščin, in da so takšni dogodki del življenja.

NaDlani.si; Foto: POP TV

e-bike
pomurski sejem