• C Novo mesto
  • 04:44
  • Sob, 13.08.2022

Damiano: Pri 13 ali 14 letih sem izgubil nedolžnost, privlačijo me starejša dekleta

Damiano David (22) iz skupine Måneskin, ki je na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije zastopala Italijo in seveda zmagala, je uspel očarati ženske po vsem svetu. Obnorel jih je s svojim videzom, v resnici pa ni čisto tako ‘divji fant’ kot na odru. Ko se je po finalu razširila vest, da je smrkal kokain, podkrepljena video posnetki in fotografijami, na katerih pa je očitno pevec zbiral steklo s tal, se je takoj javil na preizkus drog, da bi dokazal svojo nedolžnost. Test je bil negativen, nato pa so se pojavili intervjuji, ki jih je dal za italijanske medije. Dejal je, da so droge le velika zmešnjava, da so nasprotniki opiatov in da želijo mladim poslati drugačno sporočilo.

O privatnem življenju molči

Njegova skupina je v italijanskem ‘X Factorju’ osvojila drugo mesto in doživela slavo, Damiano pa se je takrta odločil, da ne bo razkrival podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, zato se tega drži tudi danes. O njem znano le to, da je odraščal v Rimu, da ima brata in da je bila mati stevardesa, pišejo italijanski mediji.

Prva spolna izkušnja pri 13, 14 letih

Po zmagi na Evroviziji je razkril, da je že štiri leta v zvezi z influencerko in modelom Giorgio Soleri. Prej v intervjujih je dejal, da ima rad lepa dekleta in da ne obstaja tip žensk, ki so mu posebej všeč. »Vsako žensko imam za lepo. Všeč so mi zelo suhe deklice z majhnimi prsi, všeč pa so mi tudi dekleta z izrazitimi oblinami in velikimi prsi. Obožujem žensko telo z vsem na svojem mestu in ti brez pretiravanja,« je dejal in dodal, da je svojo prvo spolno izkušnjo doživel pri 13, 14 letih. Bilo je z dekletom, ki je bilo starejše od njega, in starejša dekleta so ga vedno privlačila. In tudi sedanje dekle je tri leta starejše od njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

NaDlani.si; Foto: youtube

poroke in zabave
odiseja planetariji