• C Novo mesto
  • 20:55
  • Sob, 13.08.2022

Denise Dame pod nujno hospitalizirana! Starleta se je na bolniški postelji razjokala in razkrila, kaj se je zgodilo

Slovenska starleta in zvezda balkanskih resničnostnih šovov, Denis Dame se je vrnila v Slovenijo, da bi poskušala razrešiti družinsko dramo, a očitno se je njen očim  odločil za ločitev od njene matere ter Denis prepovedal, da se videva z mlajšim bratom, zaradi česar Denise preživlja agonijo, piše srbski portal Pink.

Kot je navedeno, je očim oddal ločitvene papirje, vse to pa je menda posledica Deniseinega obnašanja v resničnostnih šovih, zaradi česar naj njen očim zaradi sramu ne bi mogel iti več na ulico. Ta družinska situacija je negativno vplivala na njeno zdravje, zaradi stresa je pristala v bolnišnici. »Vse jo je doseglo! Že dneve ni nič jedla, bleda je kot krpa, njen imunski sistem je zelo oslabljen. Samo joka, ne more se umiriti, na hrbtu ji je veliko breme. Ne vidi brata, ne vidi svojega očima in se krivi, da ji družina razpada. Danes je omedlela, nujno so jo odpeljali v bolnišnico,« je povedal neimenovan vir za omenjeni portal in dodal: »Njena krvna slika je katastrofa, zdravniki so ji rekli, da jo je stres uničil in jo bodo verjetno zadržali kakšen dan oz. dva za to, da opravi vse potrebne analize ter jo pregledajo od glave do pet. Denis je mimogrede na svojem Instagram profilu delila posnetek iz bolnišnice, na katerem toči solze.

Nepričakovan komentar njene mame

Spomnimo, starleta je v začetku leta vstopila v kontroverzni srbski resničnostni šov Zadruga, kjer se med drugim ni mogla upreti čarom Stefana Mihića, s katerim sta končala na stranišču. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, sledil pa je eden bolj ‘brutalnih seksov’ v zgodovini balkanskih resničnostih šovov. Za nameček je v šovu tudi razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. Anita, njena mati, je takrat medijem dejala, da je svojo hčer že videla med seksom, zato ni bila šokirana, da se je na stranišču  resničnostnega šova spravila v vročo akcijo: »Če ste tam dan in noč in jih kamere nenehno spremljajo, je normalno, da jih posnamejo. Preden je vstopila v šov, so ji ukradli telefon, nato pa so se v javnosti pojavili njeni posnetki se*sa. Nič mi ni strašljivo.«

N. D:; Foto: Instagram

bee queen