• C Novo mesto
  • 21:06
  • Sob, 26.11.2022

Denise razkrila, da orgazma ni doživela ne na WC-ju, ne pod odejo! Je pa povedala kdo ima njej ljubšega

V kontroverzne resničnostnem šovu zadruga je bil čas za vprašanja gledalcev.  Voditeljica Milan Milošević je zato našo starleto Denise Dame vprašal, kakšno oceno bi dala Lazarja Čolića Zolo in kakšno Stefanu  Mihiću? »Teh dveh odnosov ne morem primerjati,« je bila jasna Denise. »Z mano ni seksala, samo oralni seks,« je bil zaskrbljen Zola. Voditelj je še naprej vrtal in hotel ocene od 1 do 5 »Iskreno povedano, v nobenem odnosu mi ni prišlo. Jaz sem dama, ne govorim o tem,« je poudarila Dame, voditelja pa je še zanimalo čigav spolni ud ji je bil ljubši. »Od Zole. Bomo videli, če bomo ponovili« je še priznala Denise.

Sicer pa Slovenka ne more brez tega, da ni v središču pozornosti. Tokrat se je odločila prebuditi sostanovalca Filipa Cara, saj je tudi on pred tem sodeloval v eni izmed šal, ko je spala. On se je v trenutku prebudil, razjezil in ji začel groziti. »Boš videl, kakšna je realnost. Potem ne boste pri izhodnih vratih, ampak v norišnici. Prijela me je za nogo, zbudi me …,« je bil besen. »Lahko te budim na vsakih pet minut. Ti si mene budil, zdaj pa grem po posodo,«  se ni dala Denise in odšla do posode. kako je budejnje izgledalo, pa si oglejte v posnetku:

Brutalni seks na WC-ju, oralni sek pod odejo

Seveda ne gre pozabiti, da se je Denise se že v samem začetku šova poljubljala s sotekmovalcem Luxom, nato pa se ni mogla upreti čarom sotekmovalca Stefana, s katerim sta končala na stranišču. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, sledili pa so brutalni seks prizori. Kasneje je uspela  zadovoljiti še Zolo, nekdanjega fanta Miljane Kulić, potem ko je “poslovala” pod odejo, možakar pa je navdušeno navijal. Sicer pa je Denis Dame pred vstopom v šov razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. »Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov.

N. D.; Foto: Pink TV