• 12.51C Novo mesto
  • 00:17
  • Pet, 29.05.2020

Dobovčan sprožil laž, nastal je prepir, kakršnega v Kmetiji ne pomnimo

Danijel Frigelj iz Dobove v šovu Kmetija ni postal samo prva črna ovca v družini, večina članov družine ga je izbrala še za drugega dvobojevalca.

Stara znanca šova Miha in Sabina sta potem tekmovalca dala na preizkušnjo. Želela sta ugotoviti, kaj vse je pripravljen storiti za zmago. Zanj sta imela skrito nalogo, če jo bo uspešno opravil, bo dobil namig, ki ga lahko pripelje v finalni teden. Danijel je moral na izboru drugega dvobojevalca pred voditeljico Natalijo in vsemi člani družine povedati veliko laž, ki naj družino vznemiri do te mere, da bo prišlo do glasnega prepira.

Po izboru je po nareku skrite naloge dvojčka Klobasa vznemiril z lažjo, češ da sta mu ponujala denar, in razkril, da sta kriva za to, da je bila Tanja prva dvobojevalka. Za konec je dodal še to, da je Sara glasovala za Tanjo, saj naj bi se tako dogovorili. Borut ga je miril, naj si ne dela sramote, saj da mu takšni izpadi ne bodo prav nič koristili. Ob vsem tem sta dvojčka sta skočila na noge, in če Tilna ne bi držali nazaj, bi verjetno Danijela zgrabil za vrat.

NaDlani.si; Foto: POP TV