• C Novo mesto
  • 03:10
  • Sob, 21.05.2022

Dragu (Ljubezen po domače) ga je hotela izvleči na plano! Ne boste verjeli, kaj pa pravijo gledalci

Šov Ljubezen po domače se nepreklicno bliža h koncu. Zato je čas za romantične izlete, kjer smo pogosto priča sramežljivim pogledom in dotikom ter prošnjam, da se medsebojni odnos gradi počasi. A tako ne med Dragom Kosmačem in Mojco Šumnik, ki se bosta odpravila v Budimpešto.

Vroči prizori v hotelski sobi

Takoj po prihodu v hotelsko sobo je Mojca namreč želela preizkusiti posteljo, kjer se ji je pridružil tudi Drago, stvari pa so se  hitro razgrele, ko ga je poskušala sleči in ga povabila, da si ogleda njene spodnjice. Drago je ostal brez besed in dejal, da si mora najprej ogledati, kakšno je zunaj vreme, a Mojca se ni  dala kar tako odgnati in ga je pozneje presenetila še s kondomi v torbici.  Po Mojčinem ‘napadu’ je možakar skušal umiriti situacijo in svojo izvoljenko raje povabil na romantični sprehod. A kaj ko je gospa  tam nadaljevala z nagajanjem, saj je slučajno iz torbice potegnila kondome. »Joj, pardon,‘ danes med vožnjo sem jih slučajno našla! Kupila sem jih že dve leti nazaj, pa mi mogoče danes prav pridejo!« je bila neposredna.

Več na posnetku.

Sta ostala skupaj?

Sicer se med komentatorji na družbenih omrežjih govori, da naj bi se ljubezen rodila prav med Dragom  in Mojco, kar niti ni presenetljivo, saj smo že od začetka oddaje opazili, kako zaljubljeno ga je gledala. Junaka resničnostnega šova naj bi bila namreč videna, kako se držita za roke in sprehajata. A to so le govorice, ki seveda niso potrjene.

N. D.; Foto: POP TV

dolenjske lekarne