• C Novo mesto
  • 20:16
  • Pon, 25.09.2023

Drama, ki še vedno traja: Kim v solzah med prepirom s svojim možem!

V zakonu starlete Kim Kardashian West (39) in raperja Kanye Westa (43) se stvari zdijo vse prej, kot idilične. Par se je v javnosti prvič pojavil, potem ko je Kanye povzročil zmedo z izjavami v nekem šovu in s svojimi objavami na Twitterju.

Foto: youtube screenshot

Foto: youtube screenshot

Paparaci so ju ‘ujeli’, med razvnetim prepirom v avtomobilu, Kim pa je med tem ves čas jokala. Več kot očitno je, da je njun odnos po škandalu, ki se je zgodil še vedno na majavih tleh in je vse prej kot pozabljen.

Foto: youtube screenshot

Foto: youtube screenshot

Po poročanju tujih medijev se Kanye zaveda, da je njegovo vedenje prizadelo njegovo ženo Kim in jo je javno prosil za odpuščanje.

“Svoji ženi se opravičujem, ker sem javnosti razkril najine osebne zadeve. Nisem ji stal ob strani, tako kot je ona meni. Kim, vem, da sem te prizadel. Prosim, odpusti mi. Hvala ker si vedno tukaj za mene in mi stojiš ob strani.” je na twitterju zapisal Kanye.

Pojavile so se tudi govorice, da se par razhaja, ker se je Kim znašla v hotelu z raperjem Meek Millom. Kim trdi, da sta se pogovarjala o reformi sodstva, ki jo želi izvesti, vendar Kanye očitno ne verjame v to zgodbo, ampak se želi ločiti. Toda Kim teh obtožb ni komentirala.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Spomnimo se, da se je celotna drama začela, ko je Kanye iz svojega življenja razkril preveč  zasebne podrobnosti, predvsem pa je bilo sporno razkritje, da je Kim želela splaviti njunega prvega otroka.

 

Pripravila: Neža P., Foto: Youtube, Shutterstock