• C Novo mesto
  • 21:11
  • Sob, 04.12.2021

Družabna omrežja gorijo zaradi Norme Korošec! »Nos ni za to, da se noter kar koli vtika, ampak so za to usta«

V »večerni drugačni informativni oddaji na TV 3 Faktor« je kontroverzna Norma Brščič, znana po nazorih nagnjenim rasizmu, razlagala, zakaj se ni pustila testirati. »V poseg nisem privolila, ker sem mnenja, da nos ni za to, da se noter kar koli vtika, ampak so za to usta,« je dejala. To se je zgodilo med debato o cepljenju, ki mu Norma odkrito nasprotuje, so jo pa mnogi uporabniki družbenih omrežij razumeli drugače, kot si je morda želela.

»Ker ne želim prevzeti nase tveganja stranskih učinkov cepljenja in ker ne dovolim 10 cm nosnega posilstva (na bris iz žrela bi pristala) me Aida Bećić ni spustila na pregled na maksilofacialno kirurgijo. Rekla je, da je zgolj opravljala svoje delo in kot “odgovornega za svoje početje” navajala generalnega direktorja UKC. Sem zdrava. To se mi ne zdi ok,« je pred dnevi razmišljala o t. i. nosnem posilstvu.

Ohne vazelinë

Pred leti se je na družabnih omrežjih odvila zgodba, pri kateri je Normo spoznala cela Slovenija. Požar na družabnih omrežjih je zanetil  video insert pogovora za TV Slovenija, kjer je Norma  odgovarjala na vprašanje ali bo kandidirala na državnozborskih volitvah. Ob tem je k njej pristopil Aleš Primc in ji zašepetal, naj se ‘vendar že odloči’. Ob video izseku so se pojavila šaljiva namigovanja na industrijo za odrasle, pri čemer se znani komik Radia Ga Ga Jure Mastnak pošalil z naslednjimi besedami: »jst bi njo. V enem filmu. Brutalno. Ohne vazelinë.« Norma je ob tem dejala, da se počuti ponižano, da jo je po podobni negativni izkušnji iz preteklosti ob tem ‘seksističnem napadu z namigovanjem na brutalno posilstvo’ ponovno zlomilo in prizadelo

Potem je sledilo še tole:

Poročena komaj dve leti, pa bi že svetovala

Nesojena političarka, dekliško Korošec, je drugače žena ekonomista in predsednika stranke Domovinska liga Bernarda Brščiča, tudi znanega po ‘konservativnih’ nadzorih. Kot poroča Reporter se je te dni podala v svetovalne vode. Registrirala je namreč s. p. Marriage Rejuvenation (zakonska poživitev), osebno svetovanje, Norma Marija Brščič. Sedaj bo svetovala o poživitvi zakonske zveze parom, čeprav je 27-letnica poročena šele slabi dve leti, brez kvalifikacij in izkušenj za tovrstno svetovanje. Brščičeva je sicer študirala matematiko, navajajo.

Zveza z 21 let starejšim Brščičem (poročenim v drugo) se je začela po njenem prihodu v stranko Domovinska liga, katere predsednik je. Pred tem je bila stranki Glas za otroke in družine, ki jo vodi prej omenjeni Primc.

N. D.; Foto: youtube