• C Novo mesto
  • 18:33
  • Sob, 04.02.2023

Družina Justina in Hailey Bieber se je povečala

Justin Bieber in njegova žena Hailey sta postala ponosna skrbnika novega štirinožnega prijatelja po imenu Piggy Lou. 28-letni pevec in 25-letna manekenka sta na svojih socialnih omrežjih delila veselo novico in dodala fotografijo obeh njunih kosmatincev. Piggy Lou in Oscar, ki se je družini pridružil že leta 2018, sta tako letos prvič skupaj praznovala noč čarovnic.

Družina Bieber je tako bogata za novega člana ravno po intervjuju, v katerem je Hailey govorila o ljubezni, ki jo čuti do svojega moža. Justina je opisala kot izjemno ljubečega partnerja, ga označila za svojega najboljšega prijatelja in izdala, da zmeraj, ko sta ločena, komaj čaka na trenutek, da bosta spet skupaj. Vsak od njiju ima namreč izjemno zapolnjen koledar obveznosti, tako da sta kar nekaj časa prisiljena preživeti ločeno.

”Še zmeraj je oseba, h kateri zvečer tečem v objem,” je povedala Hailey za Harper’s Bazaar, ”lahko letim na drugi del države in tam opravljam svoje delo, ampak še zmeraj živim za tisti trenutek, ko se spet vrnem domov v objem svojega moža. Mislim, da je tako iz tega razloga, ker sva res oba vložila ogromno truda, da je temu še danes tako.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Kot je še razkrila Hailey, je njen zakon z Justinom še zmeraj zelo trden, in da se še zmeraj v vsem močno spodbujata in podpirata. Hkrati je povedala tudi, da se zaveda, da bo dela še bistveno več, ko se bo na njunih fotografijah pojavil še kakšen otrok, ki si ga očitno v prihodnosti močno želita.

Par je bil pred kratkim izpostavljen velikim izzivom, ko je bila Hailey hospitalizirana zaradi srčne napake in je morala na operacijo. Skoraj sočasno je bil Justin diagnosticiran s sindromom Ramsay Hunt, zaradi katerega je imel paralizirano polovico obraza ravno v trenutku, ko se je nahajal sredi svetovne turneje.

Kot kaže, sta priljubljena zvezdnika vendarle uspešno prestala velike turbulence in izzive, ki jima jih je na pot postavilo življenje in se že veselita prihodnosti. Izgleda, da jima bosta družbo v prihodnje delala tudi oba njuna kosmatinca.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram