• C Novo mesto
  • 11:38
  • Ned, 25.07.2021

Evrovizijske predstavnice Srbije obnorele tudi Slovenijo, a z njimi povezani tudi škandali

Skupina Hurricane, sestavljajo jo Sanja Vučić, Ivana Nikolić in Ksenija Knežević predstavlja Srbijo na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije in se je edina s področja držav bivše Jugoslavije uvrstila v finale. V polfinalu so nastopili so deveti po vrsti, s pesmijo Loco Loco. Dekleta niso imele plesalcev, ampak so celo koreografijo naredile same. Srbi ne skrivajo navdušenja nad njihovimi predstavniki na Evroviziji. Po poročanju srbskih medijev so pevko energijo, ki so jo imele v drugem polfinalnem večeru polnile na Karibih, kjer so se pripravljale.

Se pa v zvezi z eno od članic skupine povezuje škandal. Kot je namreč poročal The Sun, je Sanja Vučić leta 2016 poskušal zapeljati Joeja Woolforda, britanskega predstavnika, in menda ga celo poklical, naj pride v njeno hotelsko sobo. Njena kolegica Ksenija Knežević je hči srbskega pevca Nenada Kneževića. Na Beoviziji se je prvič preizkusila kot 17-letnica leta 2013 s prijateljicama Anđelo Vujović in Dano Gašić, a ji ni uspelo. Ivana Nikolić je tretja članica skupine, ki je v središče pozornosti prišla pred dvema letoma, ko je objavila fotografijo z igralcem Johnnyjem Deppom, ki je bil takrat v Beogradu.

Dejstvo pa je, da njihova evrovizijska pesem na vrhu na vrhu najbolj popularnih vsebin nas slovenskem, kar se YouTuba tiče, kar dokazuje, da so izjemno priljubljene tudi pri nas. Za koga boste torej danes stiskali pesti?

NaDlani.si; Foto: youtube