• C Novo mesto
  • 03:45
  • Čet, 30.05.2024

FOTO: Jan Plestenjak znova zaljubljen, srce mu je ogrela 17 let mlajša slovenska športnica

saso avsenik

Slovenski pevec in lomilec ženskih src Jan Plestenjak je očitno našel novo ljubezen. Na družbenem omrežju je namreč delil skupno fotografijo z novo izbranko, 33-letno nekdanjo teniško igralko Tadejo Majerič. »Čutim veter tvoje sape, boža me po vratu,« je ob fotografiji pripisal priljubljeni pevec, nekdanja športnica, ki je od njega mlajša 17 let, pa je preprosto dodala le rdeč srček. Za zdaj še ni znano, kje in kako sta se spoznala niti kako dolgo sta že zaljubljena. Plestenjak je pred valentinovim razkril, da je znova samski in da je njegove dveletne zveze z Laro Pernek konec. »Letos sem pa  – žal – po nekaj letih samski,« je takrat dejal.

Kdo je priljubljeni pevec?

Jan Plestejak se je rodil v Ljubljani.  Že v otroštvu je začel igrati kitaro. Nižjo glasbeno šolo je obiskoval v Škofji Loki, kasneje pa je študiral kitaro na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani. Pri osemnajstih letih je bil sprejet na Bostonsko glasbeno šolo Berklee College of Music, kjer se je izobraževal eno leto. Študij je nadaljeval na celovškem konzervatoriju, poročajo na Wikipedii. Leta 2011 je prejel viktorja za najbolj popularnega glasbenega izvajalca.

Posteljo so mu grele številne lepotice

Eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev  o svojih intimnih zadevah nerad govori, saj svoje življenje razkriva izključno skozi avtorsko napisane pesmi. Vsekakor je potrjeno dejstvo, da so njegovo posteljo v Strunjanu, ali katerem od hotelov, četudi za nekaj ur, grele že številne manekenke, glasbenice in umetnice iz medijskega sveta, o katerih pa ne vemo veliko, razen o tistih medijsko razkritih ljubeznih, kot so bile Martina KajfežIvana SpagnaMaša MedikKarin ŠkufcaInja GregoričNadiya BychkovaTara Zupančič … Revija Story je nekoč celo zapisala da se priljubljeni pevec rad pohvali in v moških družbah brez zadržka širokousti, kaj vse dela z dekleti med intimnimi trenutki ter katera medijska ženska imena so padla v njegov vroč objem.

N. D.; Foto: Instagram