• C Novo mesto
  • 18:48
  • Sre, 12.06.2024

FOTO: Katarini Čas srbski igralec dal glavo med noge in jo … Prizori dvigujejo prah

Srbski igralec Miloš Timotijević in slovenska zvezdnica Katarina Čas, ki ima seveda tudi pridih Hollywooda, sta gledalce nove sezone serije Besa presenetila z vročo seks sceno. V tej seriji igrata vloge agentke Interpola Lare Pirš in detektiva Petrita Kocija. V šesti epizodi namreč seksata v avtu ob avtocesti. Najbolj priljubljena slovenska igralka, ki je leta 2013 z Leonardom DiCapriom zaigrala v filmu Volk z Wall Street, za Informer pravi, da se je v sicer odlično znašla. »V seriji imam največ prizorov s Timotijevićem, takoj sva se spoznala. Prvi dan snemanja v Črni gori so mi dali žganje, poslušali smo glasbo in bilo je zelo sproščeno,« je povedala Katarina in dodala, da je sprejela vlogo v tej izredno popularni srbski uspešnici z navdušenjem. Njen igralski kolega Timotijević ima o svoji prijateljici iz Slovenije le besede hvale: »Katarina je moja prijateljica. Takoj sva se razumela, vesela je in pripravljena na šalo. V veselje je bilo delati s tako profesionalcem.«

Foto: printscreen Super Star TV

Prizori seksa dvignili prah

Sicer pa se še spomnite, ko je Časova v hrvaški limonadi  Pod sretnom zvijezdom igrala spletkarsko Eno. Tam je bilo tudi nekaj prizorov seksa s soigralcem Petrom Ćiritovićem, ki se jim je Katarina sprva upirala, na koncu pa se je vanje zelo vživela. »Sem jim povedala, da ne mislim biti gola, pa so rekli, da bom oblečena, da bo vse skupaj zelo kratko. Poleg tega je bil moj soigralec super, zabaven in sproščen. Vse skupaj je bilo posneto dokaj hitro, zelo smo se nasmejali in bilo je prav zabavno,« je takrat dejala za hrvaške medije. Prizor seksa,  je takrat dvignil precej prahu, saj so se pojavili komentarji na neprimerno uro za prikazovanje takšnih prizorov, saj se je limonada predvajala ob šestih popoldne. Za osvežitev spomina, pokukajte spodnji članek.

Kdo je Katarina Čas?

Na televiziji se je pri rosnih dvanajstih letih prvič pojavila leta 1988 v reklami za Cockto. V plesni skupini Mojce Horvat, kjer je takrat plesala, so jo izbrali, da je z Urošem Belantičem nagajivo skakala po lužah. Leta 1989 je zaigrala v mladinskem filmu Peklenski načrt. Bolj aktivno pa se je na televiziji leta 1997 začela pojavljati z glasbeno oddajo Atlantis. Kasneje pa z oddajo Zmenkarije na Kanalu A. Od leta 2005 je na RTV Slovenija vodi alternativno glasbeno oddajo Aritmija. Zaigrala je v nekaj pomembnih britanskih in drugih televizijskih serijah. Njena najvidnešja vloga do sedaj je sodelovanje v filmu Martina Scorseseja Volk z Wall Streeta iz leta 2013. Zaigrala je tudi z Alom Pacinom v filmu Danny Collins. Leta 2018 je začela pevski projekt K.A.T. (Katarina’s Audio Theater).

N. D.; Foto: youtube