• C Novo mesto
  • 02:39
  • Tor, 21.05.2024

FOTO: Ksenija brez modrčka v Baru, pokrivala jih je zastonj, vse se je videlo

Sinoči je v resničnostnem šovu Bar potekalo izločevanje, med katerim so se tekmovalci in gledalci poslovili od Slobodana Romića. S sotekmovalko Sanjo Jakšić je bil nominiran in kljub željam tekmovalcev, da vidijo izpad ženska predstavnica, je bila publika ‘glasnejša’ in Sloba je moral zapustiti šov. A med čakanjem na rezultate kamera ni posnela le nominirancev, ampak tudi našo Ksenijo Kranjec. Lepa Slovenka, zvezdnica spletne strani za odrasle Only Fans, je nosila prirezano, belo majico, ki je komajda prekrivala njene silikonske oprsje. Čeprav jo je nenehno vlekla navzdol, je kamera vse zabeležila.

Tekmovalka po prepiru s Ksenijo  diskvalificirana

Starleta je sicer te dni v središču resničnostnega šova. Že  v petek je pokazala svoj temperament in se spustila v hud in vročekrven prepir s Hrvatico Majo Kovačevič. Zgodba je dobila epilog, saj je bila Hrvatica Maja iz srbskega šova diskvalificirana. K temu je doprinesel tudi prepir s slovensko tekmovalko, ki pa je tudi dobila strogo opozorilo. S» Ksenijo je prišlo do prepira. Mislim, da si tudi ona zasluži diskvalifikacijo, tako kot jaz. Objela me je in rekla, da naj rečem, da je bil prepir zaigran. Strah jo je, da bi jo doživela to, kar se je zgodilo meni. Mene ni strah, na to sem komaj čakala,« je dejala ob odhodu.

»Ni slaba oseba, je pa malo nora, ja«

V srbski resničnostni šov Bar je vstopila nova slovenska tekmovalka, in sicer stara znanka televizijskih zaslonov, Lara Goršek Kos. Ob vstopu novih tekmovalcev si je Ksenija Kranjec najbolj želela, da bi vstopil še kdo iz Slovenije, a ko je na zaslonu videla nove tekmovalce, je rekla: Nikogar ne poznam! in se obrnila stran. Kljub temu, da sta z Laro sta stari znanki iz resničnostnega šova Kmetija. Lara sicer pravi, da se s Ksenijo poznata že od prej, ker sta obe bili v Kmetiji. »Nekaj časa sva sicer bili blokirani ena pri drugi zaradi nekih sporov že pred leti,« je povedala Lara in dodala, da sta si bili tudi konkurenca na spletnem omrežju OnlyFans. Plavolaska je povedala tudi, da Ksenija načeloma rada izziva in da se ji zdi, da je v Baru premalo drame za Ksenijin okus: »Ni slaba oseba, je pa malo nora, ja.«

N. D.; Foto: printscreen VOYO