• C Novo mesto
  • 14:25
  • Čet, 22.02.2024

FOTO: Laura odšla po Ksenijo v Srbijo, doma pa šokirala v klubu! Prekrite le bradavičke, ostalo se vidi …

Potem ko je bila Ksenija Kranjec diskvalificirana iz resničnostnega šova Bar, Ivan Nešković ni nehal žalovati za svojim dekletom v resničnostnem šovu. Ko pa se je le ta pojavila v lokalu v Vlajkovićevi 8, je njegovo vedenje presenetilo vse. Starleta iz Slovenije je namreč Bar obiskala s prijateljico Laurao Beranič, spomnili se jo boste iz šova Sanjski moški, Ivan  je kratek čas sedel pri njih, nato pa le vstal in ju zapustil, kar je Ksenijo popolnoma šokiralo. »Kam greš? Kaj je zdaj?« je vprašala prizanesljivo. »Kaj bo?« je odgovoril Ivan in odšel v drugi del Bara. Nato pojasnil, da njegova in Ksenijina zveza nima prihodnosti, saj se ne želi preseliti v Beograd. »Tako je prišlo do mene in to je to. Tudi ko je rekla, da gre v Slovenijo, se ne morem opredeliti, ne vem. Ko mi je povedala, kar sem rekel, se ne more zgoditi nič. Lahko se zgodi le, če preseli se v Beograd. Lahko najameva stanovanje, tukaj bomo delali in to je to. Igre je konec,« je dejal.

Foto: Kurir

No, čez nekaj dni, pa je temperamentna Štajerka Laura, začela polniti stolpce rumenih medijev. Potem ko je Ksenijo prišeljala iz Srbije, je sinoči v klubu z izbiro obleke najverjetneje marsikoga pustila odprtih ust. Tudi njena kožna barva obleke je na daleč dajala občutek, da je Laura povsem gola. Kljub oprijetemu zgornjemu topu, ki ji je zakril bradavičke, in mini krilu, je zabavo potegnila skoraj do jutra.

Na Instagramu razveseljuje sledilce

Dodajmo, da se je Laura borila za srce Gregorja Čeglaja, osvojila ga ni,  a sta tudi po šovu ostala prava prijatelja. Laura je svojo medijsko izpostavljenost dobro izkoristila, sledilci pa so na instagramu ob njenih objavah večkrat navdušeni. Lanskeg decembra je pokazala, kako uživa v Portorožu v prelepih rdečih kopalkah. »Vroča si,« je bil slog komentarjev. Med sproščanjem v tamkajšnjem bazenu pa je Štajerka doživela neprijetno presenečenje, saj je morala prostore za pol ure zapustiti. »Ravno ko jaz hočem zaspati, nas naženejo z bazena,« je potarnala in dodala, da ne more verjeti, »kam smo prišli«. Ravno v tistem času je namreč potekalo razkuževanje, zato so morali za nekaj minut vsi obiskovalci prostore zapustiti.

N. D.; Foto: Instagram