• C Novo mesto
  • 01:36
  • Ned, 22.05.2022

FOTO: Mary in Tjaša komajda prekrili intimni predel, za Laura mislijo, da je gola sredi snega

Dekleta iz Sanjskega moškega kažejo svoje čare …

Mary Ševo in Tjaša Kramarič se zagotovo spomnite iz šova Sanjski moški, kjer sta se borili za, a ga nista osvojili, sanjskega Gregorja Čeglaja. Dekleti sta spet pritegnili pozornost spletne publike, saj sta na družbenem omrežju objavili vroč utrinek, ki je nastal pred objektivom legendarnega fotografa Aleša Bravničarja.  Na Instagramu sta namreč objavili fotografijo v oblekicah, ki komaj prekrijeta intimne predele, Mary pa za nameček v roki drži košarkarsko žogo. Tjaša je ob fotografiji v angleškem jeziku zapisala »(Se) želiš igrati?«, Mary je dodala, da je življenje le igra, ki jo moraš znati igrati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

Domišljijo sta burili že poleti

Štiriintridesetletna stilska svetovalka iz Kranja Mary in 21-letni model Tjaša sta sicer domišljijo Slovencev burila že v poletnih mesecih, ko sta uživali na luksuzni jahti, kjer jima, sodeč  družbo delal nihče drug kot kriptomilijonar Damian Merlak. Ob tem se je oglasila Laura Beranič, tudi tekmovalka v omenjenem šovu, ter se obregnila ob tekmovalki, ki sta bili na ladji. Po zapisih v smislu »saj bodite diskretne, tako kot ste bile pri raznoraznih športnikih in tipih, ki ste jih iz lokalov pobrale. Laura je bila do zdaj kulturno tiho, ampak tega niti ne zaslužite, ker ste ogabne« je t.i. kraljica pokazala, da sta jo obe blokirali. Zapisala je še, da jo je sram, s kom vse je bila zaprta v hotelu.

Ledena kraljica

In ko smo že pri kraljici Lauri. Tudi ona je objavila fotografijo, ki buri domišljijo sledilcev, saj je imela na sebi sredi zime opravo kožne barve. Obstaja nežna, topla stran mene. Ampak raje bi bila znana kot Ledena kraljica, je sporočila oboževalcem. Njena sestra je ob tem dodala, da je za to sliko skoraj zmrznila. »Opa …bi se lahko Laura skupaj smučala letos vidim, da te nič ne zebe …«; »Sem mislil da si gola,« ob tem dodajajo njeni sledilci.

N. D.; Foto: Instagram

dolenjske lekarne