• C Novo mesto
  • 21:20
  • Sob, 04.12.2021

FOTO: Nina je našla ljubezen! Poglejte, te poljube, ki jih je objavila na Instagramu

Nekdanji zaveznici Nina Radi in Romana Lavrič sta se v areni obmetavali z obtožbami in očitki. Jabolko spora je bila skrivnost četverice iz gozda, ki jo je Romana namenoma izdala članom družine. Nina ji je med drugim očitala, da je želela na vsak način priti v hišo v gozdu. V areni je namreč pred dvobojem prišlo do besednega obračuna. Romana je povedala, da naj bi za Jana in Stanko najprej vedeli ona in Nina. Slednja je ob tem odkimavala, poudarila je, da z Ambrožem nekaj dni sploh ni imela stikov. Romana je bila jasna: »Saj sta se pred tem dobivala.« Nina pa: »En dan, ko sva mu nosile hrano, pa naslednje jutro. Daj, ne delaj se budalo.«

Natalija Bratkovič jo je spomnila, da je prav zaradi sedenja na dveh stolih pristala v areni. Nina je nadaljevala: »Ne vem, Romana, kaj se greš. Imela si prva to informacijo. Na vsak način si hotela priti tja.» Povedala je še, naj ne laže ljudem v obraz, Romana pa se je branila: »Ne rabiš se tu name spravljati.« Kakor koli, v tokratnem dvoboju je bila močnejša Romana, ki je iz arene prišla odločena, da ne bo več igrala žrtveno jagnje. Polona se je nerada preselila v hišo v gozdu, a je hkrati aktivno začela pripravljati načrt, kako se bo znebila Ambroža in Nine.

 

Postala sta par

In ko smo že pri Nini. Prav v nocojšnji epizodi bomo priča romantičnemu prizoru, ko bo Ambrož Vahen Kralj končno zbral pogum in Nino Radi tudi uradno vprašal, ali bi bila njegova punca. Nina Radi se je letos spomladi v šovu Sanjski moški res borila za srce Gregorja Čeglaja, a je na koncu ugotovila, da ni pravi zanjo in povedala, da se z ljubeznijo ne namerava obremenjevati, saj pride, ko jo najmanj pričakujemo. In to se ji je res zgodilo le nekaj mesecev pozneje.  V dokaz prilagamo fotografije:

N. D.; Foto: Instagram