• C Novo mesto
  • 16:03
  • Pon, 25.09.2023

FOTO: Nina pokazala zapeljivo zadnjico, nič čudnega, da je Ambrož spet pri njej

Nina pa je v ponedeljek pozno zvečer na instagramu objavila posnetek, iz katerega je razvidno, da ji družbo dela prav Ambrož. Kot je zapisala, sta skupaj večerjala, privoščila pa sta si dobrote iz restavracije s hitro prehrano.

Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi, spomnili se ju boste kot zaljubljenca iz šova Kmetija, sta tik po zaključku snemanja javila, da načrtujeta selitev v skupni dom v kraju Zibika. Novica je seveda navdušila vse njune oboževalce, saj je bilo videti, da sta si s pomočjo resničnostnega šova ustvarila ljubezensko pravljico. A sledil je precej razvpit razhod. Tik po praznikih je Ambrož medijem lažno priznal, da sta se z Nino razšla, a je le ta novico  tik po njegovem priznanju zanikala. Po tem poigravanju z mediji sta skupne fotografije izbrisala iz profila, na Instagramu pa smo lahko videli, da se zabavata vsak na svojem koncu Slovenije. »Na vprašanje ali sva z Ambrožem še vedno skupaj, ne morem odgovoriti. Vsak odnos, ne glede na to, ali je prijateljski, partnerski, sodelavski, lahko naleti na krizo. Na tisoče je parov, ki so se morali, predno so se našli, ločiti, pa tudi takšnih, ki so se ločili, a se niso našli nikoli več. Če se imata dva rada, če se ljubita, če obstaja želja in če sta drug drugemu pomembna, je nesoglasja mogoče rešiti. Vendar pa, če je za katerega zares in nepreklicno konec,« je konec za oba in ničesar več ni, kar bi lahko storili,« je kasneje Nina pomenljivo dejala v medijih.

Spet skupaj?

Nina pa je v ponedeljek pozno zvečer na instagramu objavila posnetek, iz katerega je razvidno, da ji družbo dela prav Ambrož. Kot je zapisala, sta skupaj večerjala, privoščila pa sta si dobrote iz restavracije s hitro prehrano, sedaj pišejo Slovenske novice.

Zapeljiva postava

Dodajmo še, da se Nina, lahko pohvali z izklesano postavo, za nameček pa je tokrat svojim sledilcem pokazala, kako zapeljivo zadnjico ima. V pajkicah, ki jih je oblekla, je zadnjico namreč poudarila še bolj. Nina je v prejšnjih objavah razkrila, da hodi v fitnes, mi pa lahko rečemo, da so rezultati vidni.

N. D.; Foto: Instagram

qlandia krsko